tolga üstad...
aklıma bir hin oğlu hinlik geldi...
bu forumda kırmızı urbaların temsilcisi var biz ontorio kurtları olarak bu pazar bi belgrad yapalımmı senle sen yolla gel ben melez ile ben senin arkanda basarım kemerde baklava yeriz belgradda çay içerük....
ha kırmızı urbaların yanından geçerkene ,yellenme yaparız ve rüzgarından faydalanırlar....
aytekinde gelsin hocam ben onla giderim bak tamam sizinlede güzelde ali dostumlada ama kardeşim aytekin bi manyak yahu............
geçen kilyos muhabbetinde son ortaköye 3 km kala bi ayağa kalktı vay anam babam benim aytekini anca ortaköyde ışıkların orda yakaladım ben bunu seviyorum aytekin kaçacak basacak ben onu polis gibi takip edeceğim .....
@Tolga Gürgün
3 ü birarada da ondan tolga cığım, ayarı yanlış yaparsanız patlamalar olabilir, ayrıca , otoyol ve bağlantı yollarında indirme-bindirme yapmamak lazım , kendinize dikkat edin derim ben
abi bence size bu hafta sonu bostancı-kartepe-bostancı yakışır, diğer etap sizi kesmez abi, erzan ı antrenman sonunda iyice yormak lazım sonra sapıtıyor anlaşılan abi, indirme-bindirmeye mecali kalmasın derim ben,
saygılar abi
valla ahmet hocam şimdi harbiden şık olur aytekin tolga ve ali emre ve naçizane ben melezle giderim tabi tozlarını bi güzel yerim ama kaybolmam yolları biliyorum ama harbiden zevkli olur yahu .............
tolga üstad yarın şile olacak gibi gözüküyor bi aksilik olmazsa eğer olursada ben kısa mesafe kanlıca yapar eve gelirim ........
böylelikle pazara senle buluşup
efenim ali emre ile beraber bide aytekin gelirse allahhhhhhhhhhhhhhhh
derim bak o zaman keyfime beeeeeeeeeeeeeeeee
heyt aslanlar koçlar kim tutar sizi.................