Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

değerli dostlar, ben malum perşembe kafe molalı turumuza çıkıyorum, arzu eden arkadaşları beklerim:) çaylar benden:D bekleriz efendim:D

Scudo
tolga üstad...
aklıma bir hin oğlu hinlik geldi...
bu forumda kırmızı urbaların temsilcisi var biz ontorio kurtları olarak bu pazar bi belgrad yapalımmı senle sen yolla gel ben melez ile ben senin arkanda basarım kemerde baklava yeriz belgradda çay içerük....
ha kırmızı urbaların yanından geçerkene ,yellenme yaparız ve rüzgarından faydalanırlar....

:D :D :D :D :D :D :D

@binRR

şimdi acaip tuttum bu lafı iyimi
imzama yazayım derim ama olurmu evli arkadaşlar var şimdi onları tenzih ederim ..

bekar idim sultan idim
nişanlandım vezir oldum
evlendim rezil oldum...

:D :D :D

@Kudret Kurtcebe

abi ben yola eskimesin diye binmiyorum ...astım balkonda duruyor eylülden beri :D :D

mtb ile geleyim abi beni belgrata , çatalcaya , floryaya götür abi ....:D :D

yelleniriz bol bol

@Tolga Gürgün

helal babo................
gideceğimizden değil ya kırmızı urbaların peşinden maksat şamata ............

:D :D :D :D

günaydın
ultra maraton topiğinin müdayimleri kurban bayramınızı kutlarım....

@Kudret Kurtcebe

herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun
uzun bir bayram tatili var kudret baba .. istanbul'damı olucaksın ?

Tamam hızlısınız anladık:D ama bayrama daha 10 gün var:D ne demişler, kes hızını, ağlatma el kızını:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

kudret baba ne diyorsun bu iştah kabartan teklife .. sen gidelim de gidelim abi ...

@Tolga Gürgün

aytekinde gelsin hocam ben onla giderim bak tamam sizinlede güzelde ali dostumlada ama kardeşim aytekin bi manyak yahu............
geçen kilyos muhabbetinde son ortaköye 3 km kala bi ayağa kalktı vay anam babam benim aytekini anca ortaköyde ışıkların orda yakaladım ben bunu seviyorum aytekin kaçacak basacak ben onu polis gibi takip edeceğim .....

:D :D :D :D

@Ali Emre Akcan

şimdi dedim ya ali üstad aytekini haber edek .............
vallada billada gelirim bak...

@Tolga Gürgün
3 ü birarada da ondan tolga cığım, ayarı yanlış yaparsanız patlamalar olabilir, ayrıca , otoyol ve bağlantı yollarında indirme-bindirme yapmamak lazım , kendinize dikkat edin derim ben

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

abi bence size bu hafta sonu bostancı-kartepe-bostancı yakışır, diğer etap sizi kesmez abi, erzan ı antrenman sonunda iyice yormak lazım sonra sapıtıyor anlaşılan abi, indirme-bindirmeye mecali kalmasın derim ben,
saygılar abi

• Beğen
@Ahmet Gökdere

valla ahmet hocam şimdi harbiden şık olur aytekin tolga ve ali emre ve naçizane ben melezle giderim tabi tozlarını bi güzel yerim ama kaybolmam yolları biliyorum ama harbiden zevkli olur yahu .............

:in: :in: :in:

@Ahmet Gökdere

ahmet abi he de gidelim bu pazar o dediğin parkuru ...

hem bak havalarda güzel :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
tolga üstad yarın şile olacak gibi gözüküyor bi aksilik olmazsa eğer olursada ben kısa mesafe kanlıca yapar eve gelirim ........
böylelikle pazara senle buluşup
efenim ali emre ile beraber bide aytekin gelirse allahhhhhhhhhhhhhhhh
derim bak o zaman keyfime beeeeeeeeeeeeeeeee
heyt aslanlar koçlar kim tutar sizi.................

:in:

@Kudret Kurtcebe

En kötü ihtimal ben oradayım abi:)

Geri