Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

Scudo
@Kudret Kurtcebe

abi biz kendimizi yakmaya köprüden birer birer atlamaya razıyız yeterki aytekin erzan foruma dönsün ama dönüncede az biraz rahat dursun millete giydirme yapmasın artık

durun gardaşlar kendinizi yakmayın ............
aytekin üstad ,tolga üstadın dediği gibi millete indirme bindirme yaparsa hadi sil baştan geriye döneriz bi bakmışız aytekin gene banlanmış....
yahu tolga üstad yokmu işin çaresi ali emre komutan sen ne dersin aytekinle notere gidelim bisiklet forumda kimseye indirme bindirme yapmayacağına dair şeref sözü versin noterde imzalayalım aramızda bu işi halledelim baktık gene aytekin x birisine indirme yapıyor hemen ona verdiği sözü hatırlatalım....

:D :D :D :D

yahu benim korkum aytekin gelecek buraya gene indirme çıkartma bölme toplama yapacak bi bakacağız aytekin gene banlanmış....
yahu allah için şu işin bi çaresi yokmu...

@Kudret Kurtcebe
abi ben bi çaresini biliyorum aslında
aytekin kardeşin su matarasına enerji tozuna şap karıştırmak lazım faydası olur kannatindeyim o zaman indirme bindirme olayında rahatlama olur, birde selesini sert malzemeden yaptıkmı 6 ay sonra şap a da gerek kalmaz abi:D :D :D yada evlendirecen abi:D :D :D :D :D :D :D

aytekin şak şak şak
aytekin şak şak şak

evet aytekin bize söz vermeli şeref sözü vermeli hiç kimseye indirme bindirme yapmamalı ,
yaparsa gene onu kaybedeceğiz...

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam galba en son şık doğru aytekini everelim derim....................

@binRR
Sizin gibi değerli abilerimin tecrübeleri sayesinde bende sultanlık dönemini uzatanlardanım her ne kadar mahalle baskısı artarak devam etsede şu an bir tuzağa düşmeden idare ediyorum, görüşmek üzere iyi akşamlar

@Alp Aslan

Rahmetli babam, bekar idim sultan idim, nişanlandım vezir oldum, evlendim rezil oldum derdi:D:D
Görüşmek dileğiyle keyifli akşamlar:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri