Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@binRR

sevindirici haber ismiyle gelsin artık aytekin erzanı istiyoruz...

aytekin delidir ne yapsa yeridir evet kaç adam var onun gibi bu adam bisikletle evli ...
evet çözümü bu forumun üst tarafı ile aytekin halledecek biz zati fransızız..
ne desek boş...
sadece önerilerde bulunabiliriz gerisi birbirleri ile ters düşmüş insanların demokratik bir ortamda çareler araması burası aktivitelerimizi paylaştığımız bir yer burda geziler düzenleyenler var antreman yapanlar var sonuçta bu çatı altındayız ....
bu forumda en zor olan gerçek baştan beri yüksek basanlarla alçak basanların uyum sorunu bu denge ara sıra sözlü tartışmalara vardı...
bunun orta noktası bulunmalı tabi yüksek basanlar diğer arkadaşların topiklerine girerek onlara tepedenmi bakmalı tabiki hayır burda alicenaplık sözkonusu olmalı eğer gerçekten sporu seçmişsek bisiklet için tavırlarımız olgun olmalı evet ezmeden karşısındakini ...............
forumdan düşük olanlarda yüksek basanların arkasından dedikodu yapmamalı çekememezlik yapmamalı ...........
herkesin bu forumda oturmuş bir çizgisi olduğunu görmekteyim ben önceleri lay lom lom eğlence amaçlı turlar yapıyordum ama son iki seneye yakın performans ağırlıklı oldu turlar............
gerçi sürekli lüpleten var beş yıldır ...lüpletmeden kilo aldı rampalarda kalmakta..
temsilcilikler var bu forumda yalnız anadolu yakası temsilcisi fazla etkinlik yapmıyor....
enver hocam uğraşıyor avrupa temsilcisi evli üstelik helal olsun...
neyse kısaca aytekin erzan olarak dönsün ama yasaklanmıştı bu isim bunu artık aralarında halletmeleri lazım dedim ya biz fransızız....
ayrıca iki olaya saygım olduğu için nötürüm kimseyi desteklemiyorum
saygımdan ötürü..

1- aytekin erzan
2- bisikletforumun yöneticileri...

Scudo
Bencede kendi ismiyle gelsin, forumda son zamanlarda öyle bir konu vardı, vede birçok arkadaş bu yolla geri döndü:)
Abi ben lüpletme turuna katılıyorum, yol grubuyla sabiha turuna katılıyorum, perşembe kafe molalı turun müdavimiyim zaten:D aramızda çok basan, az basan, basarmış gibi yapıp basmayan, lüpleten, tırmanan vs. her türlü insan var, bunlar da önceki mesajımda belirttiğim farklı sesler, ama hep bir arada bir ahengin parçalarıyız:)
Bende bu ahengin içerisinde makaram sarı bağlar, kız söyler gelin ağlar kısmındayım:D Hepsi ayrı güzel abi, bakacağız dalgamıza:D uzamışmı:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@binRR

dostum seni tenzih ederim
benim kastettiğim şahıs bu forumda beş senedir aynı çizgide olan bi insan vede her yerde performans bisikletçisi olduğunu söyleyen insan şimdi olmak istediğim yerde olmam göründüğüm gibiyim geçen salı tempo 35 de kaldım altımda yol bisikletide yoktu...ben ne isem oyum ...
aytekin üstad ile volkan akboga gibi pro bisikletçilerin yanında yaşlı bir insan olarak amacım onlara yetişebilmek el kararınca tabi bunun imkansız olduğunu biliyorum yaş farkı dolayısıyle ama önemli olan alicenap pro dostlara sahip olmam bu bana yeterli olmakta ....
ve zorluklara birlikte sahipleniyoruz aytekin üstadla ,iznik turuda en zevk aldığım tempolu turdu...
ayrıca yine bu cumartesi yaptığımız kilyos bol rampalı tur ...
gerçi aytekin üstad bazen şikayet ediyor mtb den haklı tabi çünki 26 bu ne kadar çevirsen hikaye .aytekin üstadın yol bisikletinden çok zevk aldığını hissediyorum ..
geçen cumartesi aytekin üstad bisiklette şaha bi kalktı kalkış o kalkış yakalayana aşkolsun gerçi onurda ultra, o zati bi yola geçse varya allah derim...
6 .oldu yarışlarda o ağır kron bisikletle...
evet bu insanlar kendilerini dev aynasında görmez volkan almanyada mtb pro lisanslı bisikletçi olmakta....ama kendilerini dev aynasında gören ve gerçekte hiç bir şey olmayan adamları fena kırmışlardır .............
buna şahit olmuşumdur...

Abi senin maşallahın var, ben senden biraz küçüğüm ama senin çıktığın yokuşların yarısını çıkamam, sigara da kullanıyorum üstelik, ama bu saydığım turlarıda pek zorlanmadan çıkartabiliyorum, kimseyle yarış etmem, keyfine bakarım, maksat bir arada olmak bana göre:) mtb li arkadaşlardan birazcık iyi gider gibi görünsem de bisikletleri değiştiğimde tozlarını bile göremeyeceğimin de gayet farkındayım:D
Bisiklet benim için bir amaç dan ziyade, o keyifli ortama ulaşmak için bir araç;) ötesi de beni ilgilendirmiyor zaten:)

@binRR

şimdi mecburen bende şöyle bir durum oluşmuştur 2 senelik antreman turlarımda ki hepsi 100 km nin üstünde idi..
bu 2 sene bana yetti ve halada devam diyoruz ...antremanlarda ,temposu yüksek olana göre olmakta mecburen kendini ona göre hazırlıyorsun son aytekin üstadla ,beşiktaş kilyos sahili ordan kilyos merkez ordan garipçe ordan rumeli feneri ve ordan rumeli kavağı ve ordan ortaköye kadar tempolu tur sonunda şunu öğrendim...
garipçeye yaklaşırken tempomu düşürerek gruba yetişme çabasında olmadım ama bunun faydasını sarıyerden durmadan tempolu giderek ortaköye kadar kesilmediğimi gördüm ve gruptan kopmadım bu artık spor olmakta ..
şimdi bana kızma dostum ben bisiklete spor amaçlı biniyorum..

kudu usta baskın basanındır yüzyüze görüşme gerekirse forum moderatörleri ile görüşürüz böyle yasaklarla bu iş olmaz gerekirse fenerbahçe stadı önünde kendimizi yakalım

@Kudret Kurtcebe

Estağfurullah abi, beni evlendirdiler ben yine kızmadım:D:D he ayrıldım onada onlar kızmasınlar:D:D

• Beğen
@Ali Emre Akcan

Yanık işi fena, başka birşey bulmak lazım:D
Birde yananı Allah görürmüş, forum yöneticileride görürmü dersiniz:D

• Beğen
@Ali Emre Akcan

hey aslanım bi tanedir ali üstad ali dostumu öyle severimki 270 km yi ben daha devirmedim ama ali üstadın elini her vakit öperim nasip olmadı bana 270 km bostancı kartepe bostancı etapların en zoru en ideali en manyağı en ölümcülü
ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ali dostum bu 270 içime oturdu mayısa doğru gene eskisi gibi sen ben aytekin onurda gelir vede volkan ver elini 1640 macerası bir günde 270 emme adamda 350 km lik yorgunluk yaratan bir olay ...
istanbul etaplarının en zoru her vakit denemeye hazırdır komutanım.........
bu arada avatar sürekli değişiyor darbe oldu galba :D :D :D
dışardan tank sesleri geliyor ali dostum sonunda darbe yaptı...helal derim........ :D :D :D
yakmamıza gerek yok binrr dostumuzun mesajına göre 9 gün sonra burda hasip hocam ama aytekin olarak gelsin yahu ben sıkıldım bu hasipten...

:D :D

@Kudret Kurtcebe

sağol varol abicim biz büyüklerin elinden öperiz

@Tolga Gürgün
sevgili Tolga cığım
dün akşam bostancı pendik hattında bir demo yapayım dedim, araç trafiği ve trafik lambalarından konsantre olamadım, bu bizim 6 saat olayını formula 1 pistinde yapsak diyorum:D :D
hafta sonu kısa yapıyorum, bostancı -tepeören dağı- bostancı yaklaşık 95 km

• Beğen
şimdi Kudret abi benim kocaman bir göbeğim var ama 200 km altında binemiyorum ve ortalama 40 ın altına indiğimde eklemlerim ağrıyor, şimdi sence ben doğru söylemiyor muyum, kalbimi kırıyorsun abi:D :D

@Ahmet Gökdere

ahmet abi aslında o arzettiğin olay benimde kafamı kurcalamıyor değil .. f 1 pistini açtırabilirsem bayramda akfırat valisi benim uzaktan tanıdık hem kurbanlarımızıda orda keseriz :D :D :D

hasip beyi tekrar aramızda görmek isteriz aytekin erzanda olur .. :)
neyi paylaşamıyoruz şu kısacık hayatta değilmi :D

ertan abi , ali emre abi , kudret abi şiir gibi konuşmuşsunuz hepinizin eline , koluna , kalbine , bacak ve baldırlarına sağlık ...:D :D

aytekin ' in geri dönmesi uğruna kendimizi türkiye'deki her stadın önünde benzin döküp yakalım ben şahsen dünden hazırım .. :D :D

sevgi muhabbet ve lüpletmeli coşkuyla inşallah ....

ultra maraton topiğinin sakinleri günaydın...

dün faceden mesajlaştık aytekin erzan ismi ile dönecek...
yalnız binrr dostumuz bizi bilgilendirsin bu 9 gün olayı gerçekmi...
bir de nerden haber aldı ....

@Kudret Kurtcebe
Günaydın:) yanlız abi pek sakin olduğumuz söylenemez:D
Evet abi gerçek, aslında 9 değil 10 gün, hani biri gitti deiye öyle yazmıştım, bu tip bilgiyi alabileceğimiz tek yer var, o da yönetim:) ama anladığım kadarıyla ( bu kısım tamamen şahsi fikrim) yönetimin Hasip bey ile bir derdi yok, Hasip bey de sağda solda millete giydirme yapmayıp kendi işiyle maşgul olursa bir sorun olacağını sanmıyorum, inşallah Aytekin bey bu konularda daha olgun ve mantıklıdır:)

Geri