durun ne oluyor arkadaşlar sakin olun..............
açıkça artık hasip hocam silindiğine göre ben yazayım
aytekin erzan..........................
evet bu forumla bir türlü anlaşamadı .............
aytekin üstadın bu forumla anlaşmasını ben isterdim ama boynum kıldan ince benim hiç bi şekilde fonksiyonum olamaz...............
aytekin üstad evet sahte nikler almış olabilir forum kurallarına aykırı davranmış olabilir ben burda kalkıpta ne aytekini savunurum nede bisiklet forumu....
çünki her iki gerçeğe saygım var iki ucu derler ya .......değnek
gerek adminler gerekse bu forumun asları artık aytekinle birlikte kafa kafaya vermeli bu iş böyle yazışmalarla olmaz telefonla görüşsünler murat reis ile konuşsun direk aytekin ,ulaşla konuşsun anlaşsınlar ben daha ne diyeyim bilmiyorumki herşey ortaya döküldü işte ..............
aytekini hepinizden önce ben isterim bu forumda 30 ağustos ,medeni tartışmamızda hiç bir şey bitirilmedi aytekin alicenaptır ben o adamı bilirim ama bazen attığı mesajlar onu tanımayanlar tarafından ters tepmiş olabilir yüksek basan yüksek tempo giden adamı yakından tanımış bir adam olarak asla ben aytekini eleştiremem çalışan bir adamı niye eleştireyim adam çalıştı çabaladı .............
şimdi hepimiz bu forumun parçası haline gelmedikmi ...
tolga üstad ali emre ahmet hocam biz bi aile değilmiyiz o zaman aytekin de aileden hemde yüksek basan kondüsyonlu daha geçen hafta birinci olan bi arkadaşımız ama gönül isterdiki aytekin kendi ismiyle gelsin geri artık ve herkes bilsinki bu adam birinci oldu yunanlıları devirdi ve madalya aldı bunları unutmayalım.....
açıkçası aytekin eski halinden daha farklı belki yanlış düşünüyorum......
eski aytekin tepeden bakardı ama öyle değil ......
motorlu avatarı olan arkadaşa mesaj attı ben buna karşıyım diye .........
evet açık laflıdır dobradır lank diye konuşur..............
sanki ben öyle değilmiyim............
evet artık aytekin erzanın olayına hep birlikte bir çare düşünelim kimsenin artık kalbi kırılmasın kendisi değerli bir insandır daha yeni pedalladığım dostumun arkasından asla konuşmam vede asla onu kıskanmam
evet aytekin erzan olarak bu foruma gelsin artık ama o da bu forumun kuralları çerçevesinde kalsın ............
çözüm budur...............
aşağıda aytekinin mesajı var faceden mesajdayım.........
yukardaki mesajı faceden gönderdim.....
haber bekliyorum kızmış doğal olarak...
çavuş benden herkese selam söyle şimdilik...
fikirlerimi geliştirmeye çalışıyorum...
bugün çok sağlam bi 103km yaptım etap Silivir ortalama süper...
biraz daha çabalayacağım ve bu milletin gözünü, kulağını vede bacak kaslarını açmaları için uğraşacağım baktım olmuyo düşene bir tekme ben vuracağım...
saygılar...