Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

sevgili dostlar, bu sabah fransaya cyfac firmasına son taksidimi gönderdim nasipse 10 gün içinde kadrom elimde olacak, sonra Easton ec90 slx set almak niyetindeyim, easton aynakola da karar verdim lakin sti kollara , attıcılara ve fren bacaklarına hala karar veremedim

Scudo
@Ahmet Gökdere

pek sevgili ahmet ' im daha 2 hafta önce sana fransadan kadro gelmemişmiydi ? yanılıyormuyum ? kadro kolleksiyonumu yapıyorsun abi ....

diğer komponentleri campagnolo seçmeni salık veririm .. biliyorsun ben campyciğim .. ayrıca campylerle daha fazla irtifa toplayabilirsin :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ali Emre AkcanSevgili dostum Emre, bana öyle geliyor ki yenge sana oğlanı kaptırmaz, bir eve bir deli yeter der, piyanist yapmasın mazallah:D :D :D

@Tolga Gürgün
Tolga cığım şiir gibi bir bisiklet oluyor, böyle bir bisiklete binmedim valla, herkese cyfac öneriyorum, diğerleri teferruat dostum:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

abi al hemde kuyruklusundan :D

@Ahmet Gökdere

o zaman sen cyfacla önde ben arkada speddy gonzalesi gaziosmanpaşada yakalar ara sokaklarda malafat kokteylinide patlatırız demi abi :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgünsevgili Tolga cığım sen bu arkadaşı affetmeden ruhsal gelişimini tamamlayamazsın, senin sınavın tolga cığım bu arakadaş, artık taklit ediliyorsun tolga cığım tadını çıkart, :D :D

• Beğen
tolga üstad...
gerçekten saygısızca bir hareket bu artık bozulmamı var ne şimdi yaşlılar gibi konuşmak istemiyorum nesil bozuldu diyeceğim hiç bir saygı kalmadı garip obez düşünmeyen bir nesil var ayrıca çet yapan sabah akşam mcdonald artı etiket budalası bağdat gençlıği kıçından düşen kot pantalon bu ne yahu...
trende dönerken gençler vardı liseli çocuklar bir sürü soru sordular ağbi nerden geliyorsunuz ağbi bu bisiklet kaça ...
ağbi bu işi niye yapıyorsunuz şimdi bu soruya ne cevap vereceksin ...
derken başkaları geldi üç adet garsonluk yapan genç valla arkadaş beni canımdan bezdirdiler onun için bu trende yalnız dönmek istemiyorum bi yapışıyorlar yahu sanki görende bunlar yedi sülaleden akraba zannedecek bu kadarı fazla tabi ...
hasip bey le gebzede inecektim volkan dostun arabasından eşyaları alacaktı keşke bende gebzede inseydim neyse ....

tolga abi ben alibeyköy de oturuyorum gaziosmanpaşayla çok yakınız. benden istegin olursa söyle abi elimizle koymuş gibi bulalım.

• Beğen
@dapoet

Allah razi olsun kardeşim düşünmen dile getirmen yeter .. telefonunu buldum arıyorum açmıyor ..arkadaş uzun saçlı esmer zayıf birisi .. karakuru birşey yani .. birde saçlarını uzatmış arkadan bağlamış .. oralarda kahvede mahvede denk gelirsen tanışıp adresini benim için alman yeterli olacaktır ..:D

@Kudret Kurtcebe

kudret baba yazdıklarına aynen katılıyorum ...eşşeği suya gönderecen dönene kadar verecen sopayı verecen sopayı bunlara :D :D

@Tolga Gürgün
Tolga cığım diyorum ki şöyle yapsak, bu arkadaşa ulaşsak, dün bana mail yazmış, alsak bunu önümüze, izmire kadar rüzgarına girsek, hem bloğunda yazacak arkadaşlarına anlatacak bir anısı olur, bizde seninle sohbet ederek izmire gitmiş oluruz ne dersin hoş olmaz mı?

@Ahmet Gökdere

abi harika olur inan ..

arkadanda kırbaçlarız daha hızlı daha hızla diye bir sen birde ben :D :D

Geri