Scudo Sports

Ultegrax'ın Balkonu

Scudo
ben bir tek bisiklete bile balkonda zor yer buluyorum :) gerçekten helal olsun hepsi birbirinden güzel bisikletler.

bu ilanı açtıktan sonra balkona 2 çift jant seti daha giriş yaptı :D:D

Balkon kaçıncı kat Fatih tırmanma şansımız var mı ? : ) Valla harika görünüyor güzel günlerde kullan hepsini. : )

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
bizim balkonda benim tek bisikletim ve birkaç parça dışında birşey yok annem atıcam atıcam diye tehdit ediyor :D ama 6. kattan uçuş yaparlarsa yazık olur :D:D

• Beğen
valla saolsun ben bizim hanımın yüzünden bisikleti balkondan her alıp yerine götürdüğümde halılar battı ve sen çocukmusundan başlayıp artık koca adam oldunla son bulan bir ton azar işitiyorum bekarlar için değil belki ama benim gibi evli olan bisikletseverler için büyük eziyet bu balkon işi bence :)

Cennet manzaralı balkon..
Allah bereketinizi arttırsın ne diyeyim.. :D

• Beğen
işte bu yaaa görmek istediğim bir balkon manzarası harikasın fatih:)

• Beğen
@ultegrax

Yakında haberlere çıkarsınız :D

İnanılmaz güzel bir manzarası varmış balkonun bu arada söylemeden geçemicem :D

• Beğen
Fatih yapılır mı bu? Yazık değil mi bana.Hadi spark'ı filan geçtim. :O Bu aralar yol bisikleti aradığımı bile bile Addict v.s dolu bir balkondan manzara konulur mu buraya ?
Hepsini güle güle kullan diyecem de addict varken zeusu kullanmazsın spark varken meridayı kullanmazsın.Kalabalık yapmasın onlar :D

• Beğen
Bu nasıl bir bisiklet hayranlığıdır ki iş bisiklet koleksiyonu kurmaya kadar gidecek gibi.Valla o koyduğunuz fotoğrafı görünce bi acayip oldum.Ne diyelim Allah daha iyilerinide nasip etsin.Kazasız kullanırsınız inş.

• Beğen
balkon evin değerini artırmış :). deniz manzaralı olmasına gerek kalmamış :)

• Beğen
Geri