Scudo Sports

Ultegra aktarıcı hakkında lütfen yardım...

emre daran

Üye
Tepki
28
arkadaşlar abiler marin belvedere 2011 model bisikletim var 3x8 shimano 2300 STI kollarım var aynı şekilde arka ruble 8'li ön aynakol 3'lü. üzerinde altus ön aktarıcıyla geldi çok kötü bir aktarıcı memnun değilim. o yüzden bir ultegra ön aktarıcıyla değiştirmek istiyorum. ultegranın Shimano Ultegra 6503 Triple ön aktarıcısını düşünüyorum acaba bende ki setle çalışır mı.bu linkte olan. (link)

Scudo
28 diş üzeri ruble kullanamazsınız. Ön 3'lü olacaksa eğer, arka aktarıcının uzun bacak olması gerekiyor. Ek olarak 8'li zincir aktarıcı kafesine büyük gelebilir. Sitesinde bununla ilgili bilgi var mı görmek gerek. Hangi zincirler ile kullanımına izin veriyor.

eğer yanlış görmediysem Ultegra 6503 ön aktarıcı kelepçesiz bunu sizin bisiklete takamazsınız

halil bey kelepçeli olan modeli alıcam ama arka ruble benim 8'li. tam olarak alacağım ürünün linki koyayım net olsun. (link) bu arada zincirim hg40

kendi kataloğunda herhangi bir zincir modeli veya modelleri belirtilmemiş.

eğer kelepçeli modelini alacaksanız kelepçe ölçüsünün kadronuza uyması gerekir ayrıca çektirme şeklide çok önemli eğer kadronuz alttan çektirmeli ön aktarıcıları destekliyor ise alttan çektirmeli ya da çift taraftan çektirmeli almalısınız 8li ya da 9lu olması sorun yaratmaz ince ayarı biraz zor tutar ama sonuç olarak olur.

halil bey teşekkürler band diameter 28,6 yazıyor.kadro boru çapı aynı 28,6.zaten sele borusu 27,2 mm. benim kadrom alttan çektirmeli sanırım o da tamam.

Sele borusu 27.2 ise vıtes 31.8 lik olmalı, ultegra 3 lu onunla calısır sadece ince ayarda surtme olabılır ama sorun yaratmaz, yol bısıkletlerınde tum ön aktarıcılar alttan cekmelı. Uultegra zaten yol oldugu için sorun çıkmayacaktır, bol pedallar.

ben 28.6 diye biliyordum Hakim bey uyardığınız için teşekkürler. bi ölçeyim ben en iyisi. yada üzerindeki aktarıcıya bi bakayım...

Geri