6 ay evvel bisiklet toplamaya basladım..birsey bilmeden .sadece arkadasımın bir trek bisikletı vardı ve cok mukemmel gözüküyordu.normal bir bisiklet degıldı.
sonra bisikletını satıp parca parca satmaya basladı.kadro kaldı ve bılıp bılmeden ılk o kadroyu aldım.
ilk olarak arkadasımdan trek 8900 zirkonyum siyah kırmızı kadroyu aldım,sonra yavas yavas..gerek forumdan alısverısle gerek dısardan tamamlamaya calıstım.uzun pazarlıklarla.
)ikinci el parcalar.
sonuc olarak toplamayı bıtırdım.deltayla konustum sımdı parcaları oraya goturecegım.bısıkletım toplanacak..bakaklım ne cıkacak..ortaya.
kadro.2009 trek 8900 zirkonyum
on aktarıcı m970 xtr shımano
arka aktarıcı m970 xtr shadow shımano
zincir kmc
ruble xtr
aynakol xtr
vites kolları xtr
fren avid elixir cr kırmızı
rotor avid 160 mm
jant seti dt swiss xr400
novatec kırmızı göbekler
maşa 2011 rock shox rlt dual air
gidon boğazı matrix carbon ritchey
furc takımı ritchey carbon
sele .selle italia slr
sele borusu specıalized carbon
gidon carbon ritchey rizer
tekerlek karar vermedim..genelde sehıriçi ve hafta sonları doga turlarda kullanılacak önerilerinize acıgım..
saygılar dılerim
sonra bisikletını satıp parca parca satmaya basladı.kadro kaldı ve bılıp bılmeden ılk o kadroyu aldım.
ilk olarak arkadasımdan trek 8900 zirkonyum siyah kırmızı kadroyu aldım,sonra yavas yavas..gerek forumdan alısverısle gerek dısardan tamamlamaya calıstım.uzun pazarlıklarla.
sonuc olarak toplamayı bıtırdım.deltayla konustum sımdı parcaları oraya goturecegım.bısıkletım toplanacak..bakaklım ne cıkacak..ortaya.
kadro.2009 trek 8900 zirkonyum
on aktarıcı m970 xtr shımano
arka aktarıcı m970 xtr shadow shımano
zincir kmc
ruble xtr
aynakol xtr
vites kolları xtr
fren avid elixir cr kırmızı
rotor avid 160 mm
jant seti dt swiss xr400
novatec kırmızı göbekler
maşa 2011 rock shox rlt dual air
gidon boğazı matrix carbon ritchey
furc takımı ritchey carbon
sele .selle italia slr
sele borusu specıalized carbon
gidon carbon ritchey rizer
tekerlek karar vermedim..genelde sehıriçi ve hafta sonları doga turlarda kullanılacak önerilerinize acıgım..
saygılar dılerim