Scudo Sports

Ufak bir kaza

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
bisikleti daha dün aldım.ışık vs. daha alamadım.gittiğimiz yol çok karanlıktı arkadaşım 1m önümden hafif sağdan gidiyordu.sağa döncektim dönemedim derken bi anda kendimi yüz üstü yerde buldum.dirseğim baya bi kesilmişti sol elimde aynı şekilde kesik vardı.canımın yanmasına alışkın olduğum için pek bişe hissetmedim :) hemen bisikletime koştum :D direksiyonu yamuk görünce içim gitti hemen düzelttim.neyseki çok az sıyrık ve çok az çizik ile atlattım kazayı.hemen neon ışık ve sibop ledi sipariş verdim :)

bi sorum olacak.arka tarafta siyah boyanın olduğu yerde 3-4 noktanın birleşmiş hali büyüklüğünde 2 tane çizik var.boya felan yok.orası nereye vurmuşsa baya şiddetli vurmuş.boyamasam pas felan yaparmı.daha ikinci günden kaza yapınca içim gitti :)

bisiklet bu arka taraftaki ince siyah boruda var o küçük çizikler.
(link)

Scudo
benim bilgidiğime göre alüminyum oksitlendiği zaman bir tabaka oluşturuyormuş ve bu sayede pas tutmuyormuş

asıl olay şöyle bakın, alüminyum oksit diye birşey vardır ama çok zor oluşur, tabaka olayı bildiğim kadarıyla yok. Bisikletin kadrosu saf alüminyum değil. Oksitlenme oluşma ihtimali mevcut ama öyle büyük çaplı bir şey olmaz, uzun yıllar gerekli.. kafanıza takmayın

cd kalemi ile çizilen yerlerin üzerini siyaha boyadım hiç belli olmuyor ve oraya kuruyup yapıştı on numara oldu :) keşke benimde çizilen yerlerimi kalem ile iyileştirebilsem :D

Lazerle yara izi silebiliyorlar abi :D

• Beğen
Tepkiler: alperen_69
Arkadaş bu yaraya ne yapmam lazım.

Lütfen yardımcı olun

Dosyalar

• 11703125_901024793292851_1959033801997740532_n.jpg
    11703125_901024793292851_1959033801997740532_n.jpg
    40,3 KB · Okunma: 79
İlk mesajınızın bu olması bir garip , sanırım yaşınız 15

Güzel kardeşim git bir sağlık ocağına yada sağlık forumuna yoksa burda her kafadan bir ses çıkar :)

Öyle açık bırakma yarayı bu arada

Bence foruma bir tiptip, saglik, doktor, hemsire sekmesinin konulmasi lazim.

Aslinda wd 40 kullanabilirsin diyecektim de hadi bosver, saglik ocagi en hayirlisi.

Resim net değil ki net olsa bile bunu söylemek doğru olmaz. En kötü bi eczaneye git ya pansuman yapar yada seni (gerekiyorsas) bi sağlık kurumuna yönlendirir

Şeki: a'da görünen ilacı sür, çek bi yara bantı bak dalgana...

Dosyalar

• terramycin-ophth-oint1045.png
    terramycin-ophth-oint1045.png
    24,7 KB · Okunma: 416
Geri