Scudo Sports

Ucuz Ve İyİ Sİgma Km Saatİ Önerİsİ?

Scudo
sigma km saati alacaksanız sirkecideki aslı bisikleti size önerebilirm fiyat konusunda yardımcı oluyorlar..!

@Hasan Topcan

birkaç bisiklette kullanmayacaksanız, hele kadans da öçlmüyorsa kablosuza hiç gerek yok. Bir kere montaj yapacaksınız, bisiklet ölene kadar da duracak zaten orada. 1009 kullanıyorum, tavsiye ederim. Eksiklik olarak ışığı yok.

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
3 tane km saatim var hepsi wireless ikisi sigma biri delphi sigmanında kallabi modelleri.Sakın ama sakın sigma alma.Ben böyle dandirik ölçüm yapan cihaz görmedim.Bazen duruyor algılamıyor bazen cadansı yanlış gösteriyor bazen bomboş ekran oluyor.Alıcaksan ya delphi al yada ebayden falan yabancı kallabi markalardan al.Sigma bana illallah dedirtti.

arkadaşım kablosuz alma canın yanar :D kablosuzlar elektrik hattı yakını cep tel. vs. gibi cihazların yanında etkileşime geçer(miş)araştırdım.bi arkadaş cep telefonu ile 27 km/s yaptırdığını iddia etmişti.

bu arkadaş ne yapsın pekii..bir kişi diyor mükemmel, diğeri diyor beş para etmez?

@oğuzhan dalgıç

Tchibonunkini 3 aydır kullanıyorum, fiyatına göre bence çok iyi. Ama çok uzun sürüşlerde çukurlu yerlerde bazen şaşırabiliyor. Tek sorunu o. Onun dışında bir sorunu yok. Gayet memnunum. 23tlye vireless ve güneş enerjili km saati daha ne olsun.3 yılda grantisi var.

Aslında elektronik biraz da şans işi. Bazı firmalar(sigma,mavic wintech,polar,blackburn delphi...vs..) işi şansa bırakmamak için arge çalışmalarını güçlendirmişler. Ve kalitelerini, isimlerini kabul ettirmişler..
Tschibonun sattığı ürünlerinde kaliteli olduğu kanaatindeyim. Eğer kablosuz olması konusunda ısrarlıysanız bence tschibo alabilirsiniz... Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Ama yine de karar sizin...

@Hasan Topcan

Bende sigma BC1009 veya BC509 dan birisini almayı düşünüyorum. Fakat bir türlü karar veremedim. Siz de yardımcı olursanız bunlardan birini almayı düşünüyorum..

mrblar. tüm yorumları okudum. Bende sigma BC1009 var. gayet memnunum. bir üst modelini almayı düşünüyordum kadans için. fakat pek öneren yoq. 1009 gayet iyi. güzel bir şekilde monte edildiğinde Karayollarının km tabelalarına meydan okuyor diyebilir. :D

@ozan çanakçı

Aldığımız zaman kendimiz monte edebilir miyiz peki. Bir de siz kaç yıldır kullanıyorsunuz yani uzun süre kullanılabilir mi..?

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
@r321

kendiniz tabiki monte edebilirsiniz. içerisinde anlık hız,ortalama hız,maksimum hız, seyahat süresi, bügüne kadar ki toplam kilometreniz ve sürüş saatiniz yazmakta. kullanımı kolay. süre olarak 2 aydır kullanıyorum ve kilometre birim ayarını yapalıdan beri doğruluğu neredeyse %100. üzün süre kullanımı tamamen size kalmış. ama baya sağlam. monte yerleri ve cihaz baya dayanıklı duruyor. hatta biraz araştırırsanız sitede simüle edilmiş şekilde sigma saatlerinin uygulamasına yönelik bir çalışma bile bulabilirsiniz.

Geri