Scudo Sports

Ucuz Kurtuldum

@Hasan SAYLIK
Eğer telefon için demişse android telefonda haritaları açıp menüye girip bisiklet yazana dokunmayla yapılıyor. Yürüyüş diye birşey yazmıyor.

Scudo
@Onur Gunes

Geçmiş olsun öncelikle. Başınızdan geçen olay şunları hatırlattı bana:

@Hasan SAYLIKmaps.google.com'da başlangıç noktanıza sağ tıklayıp "Buradan başka bir noktaya yol tarifi"ni seçin, varış noktanıza sağ tıklayıp "Buraya yol tarifi"ni seçin, google size oto ile gidilecek bir (bazen alternatifli) güzergah verecektir. Ekranın sol tarafındaki bilgiler bölümünün üst kısmında, başlangıç ve varış noktalarınızın yazdığı alanların hemen üstünde iki adet buton var. Birinde oto resmi var (fareyi üstüne getirdiğinizde "Arabayla" yazıyor), diğerinde de yürüyen insan resmi var ("Yürüyerek" yazıyor). İşte bu butona tıklarsanız, yürüyüşe (ve bisiklete) daha uygun alternatif güzergahlar veriyor.

Büyük geçmiş olsun , amcaya kızmamak elde değil direksiyon başında uyuklamakta nedir :mad:

• Beğen
Tepkiler: ctorhan
@Abdullah.R

çok fazla araskoklara sokuyor, yollar daha bozuk oluyor haliyle ve bir caddeye göre daha yavaş gitmek gerekiyor. En güzel yürüyüşü seçtikten sonra elle müdahele ederek caddeleri seçmek. Veya starva da fena rota çizmiyor. En popüler rotayı çiz dediğinizde bisikletlilerin daha önce tercih ettiği yollar üzerinden rota çiziyor.

@Onur Gunes

taşdelen yolundan bahsediyorsunuz sanırım. Orası ile ilgili kötü bir gezi hikayemiz var bu sene. Bir arkadaş rampa aşağı inerke köpeklerin birine çarptı ve dirsekten iki kolu birden kırıldı.

bende bugün d100 den gittim ama tedirgindim. sen kurallara uyuyorsun ama işte karşındaki adamın ne yapacağını bilemezsin. uyuya kalır. bilhassa sabah saatlerinde kamyoncular bunu çok yapıyor. gece yolculuk yaptıklarından sabah saatlerinde uyuklayabiliyorlar. ara yollarda insanın hızını kesiyor ama işte daha risksiz fakat bazen mecburen kullanmak zorunda kalıyoruz.

@Abdullah.R
ben yaya yolunu seçtim ama tamamen d100 üzerinden parkur çizdi :)

@Abdullah.R
ben yaya yolunu seçtim ama tamamen d100 üzerinden parkur çizdi :)

The Walking Dead benzetmesine çok güldüm :) Allah korumuş gerçekten ama biri tepki gösterip saldırgan bir tavır sergilese, diğerleri de saldırabilirdi.

Medeniyet = Toplu ve Kaliteli Tasima

Araclarin azaltilmasi tirlarin azaltilmasi lazim.Bunun icin de 26 tane limanimiz var hepsini yabancilara satmis hükümet bunlarin geri alinip gelistirilmesi lazim yuk trenlerinin arttirilmasi lazim bla bla

Geri