lealtad
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.602
- İsim
- Hüseyin
- Bisiklet
- Diğer
Bugün akşam işe gidicem erken çıkıp biraz turlıyayım dedim. Rami'de adamın biri çift şeritli caddeye atlamış solumda tır önümde belediye otobüsü vardı. Adam kontrolsüz fırları buraya kadar benlik bir sorun yok. Sonra bir adım atacak gibi yapıyor bir sabit kalıyor. En berbat durum napacağı belirsiz. Son yarım metreye kadar kararsız. En son durdu bende ani bir o çizdim. Solundan geçtim. Frenlere asıldım arkayı 30-40 cm kaydırır toplarım diye düşündüm. O sıra otobüs aniden durunca mecbur kendimi sağa yatırdım. Yerler zaten yaştı. Bisiklet otobüsün altına girdi. Bende girdim. En son yere dik haldeyken omuzum tampona çarptı ve öyle durdum. Bisikleti tutmasam o daha gidecek zaten. Neye ki yırtık bi sargıyla kurtardım.
Bu konuyu açmamda ki amaç şudur ki. Lütfen yayalar ve bizlerde yaya iken yaya geçitlerini kullanalım. Olmadı trafik ışıklarını, en kötü kontrollü geçelim karşıdan karşıya. Hadi hepsini geçtim kararsız kalmasın yayalar. Çok hantal insanların bile bisiklet üstünde saniyelik kararlarla çok iyi reflekslerini gördüm duydum. Bisikletler bi yolunu bulur yeter ki yayalar kararsız olmasın..!
Bu konuyu açmamda ki amaç şudur ki. Lütfen yayalar ve bizlerde yaya iken yaya geçitlerini kullanalım. Olmadı trafik ışıklarını, en kötü kontrollü geçelim karşıdan karşıya. Hadi hepsini geçtim kararsız kalmasın yayalar. Çok hantal insanların bile bisiklet üstünde saniyelik kararlarla çok iyi reflekslerini gördüm duydum. Bisikletler bi yolunu bulur yeter ki yayalar kararsız olmasın..!