Scudo Sports

UCI Nirvana Gran Fondo Antalya - 2023

Hangi parkurda yarışacaksınız?

• Uzun Parkur

• Kısa Parkur

• Zamana Karşı (TT)

• Paracycling

• Toplam katılım
    18

cemturgood

Daimi Üye
Tepki
637
İsim
Cem
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese selamlar! 👋🏻

Bu yıl 16-19 Kasım 2023 tarihlerinde üçüncüsü düzenlenecek olan yarışların kayıtları birkaç gün önce başladı. Ben de kısa parkur için kayıt oldum. 🚴🏻‍♂️

Kimler bu yıl Antalya'da yarışacak? Yarış öncesinde ve sonrasında bu başlık altında toplanalım. 🥳

🌐 Resmi İnternet Sitesi

(link)

⚡ Parkur Bilgilendirme Sayfaları

(link)
(link)
(link)
(link)

Orada görüşmek üzere... 👋🏻

Scudo
antalyada yasıyorum ılk yarısım olucak amator olarak kısa parkrkuru 2 saat 50 dakıka gibi bir sureyle bıtırdım yarışaa kadar kendımı gelıstırıcem daha ıyı bır sonuç için herkesi beklıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
katılım ücreti 2 katına çıkarmışlar ağustosa kıyasla çok fazla diil mi bana mı öle geliyor

katılım ücreti 2 katına çıkarmışlar ağustosa kıyasla çok fazla diil mi bana mı öle geliyor
Bisiklete yeni yeni geri döndüğümden mütevellit kronik sakatlığım için fizyoterapi alıyordum haliyle kayıt yaptırmaya çekindim ve doktorum ayın 31'inde tedavimin bittiğini ve Kasım'daki bir yarışa rahatlıkla katılabileceğimi söyledi. Gece 12'den sonra siteyi açtığımda ise 450 -> 750'yi gördüm :ssrtcbya: Amma velakin ben 2021'de katılmıştım ve yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar kayıt ücreti Euro kuru üzerindendi ancak sayıyı tam hatırlamıyorum.

30 Eylül'e kadar mevcut fiyatlar geçerli. Sonrasında daha da artacak.

İstenen belgeler:
  • Sporcu Lisansı (2023 Yılına ait)
  • Sporcu Sağlık Raporu (Yarıştan önceki 6 içerisinde alınmış)
  • Kimlik Fotoğrafı - Ön
  • Kimlik Fotoğrafı - Arka

Ayrıca kayıt olduktan sonra, profil sayfasından belgelerinizi yükleyebilirsiniz.
1695324556609.png

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Gecen sene oldugu gibi bu sene de 1nci kayit hakkini aldik cok sukur :) bari bu sene DI2 tan patlamayalim 🤣

Lisansım yok saglık rporu yeterlimi
Lisansım yok saglık rporu yeterlimi

evet yeterli ben o şekilde kayıt yaptırdım
O konu net mi bilmiyorum.
Ben lisansı yükledim, sağlık raporu yüklemedim. Ekranımda belge eksik yazıyor ama katılımcı listesinde görünüyorum.

Bence bu tür organizasyonlarda ilk 30 a ve son 30 a giren sürücülerde mesafe ve ortalama hız verilerinin paylaşılması gerekir. Bu veriler katılımcılara düşünsel destek sağlar. çünkü katılma kararına etki eden önemli bir unsur bu.

Bence her ikisi de gerekli. Ben sadece ödemeyi yaptım. Herhangi bir belge yüklemedim katılımcı listesinde görünüyorum.

Katılımcı listesi direkt olarak ödeme ile ilgili sanırım.

Bence bu tür organizasyonlarda ilk 30 a ve son 30 a giren sürücülerde mesafe ve ortalama hız verilerinin paylaşılması gerekir. Bu veriler katılımcılara düşünsel destek sağlar. çünkü katılma kararına etki eden önemli bir unsur bu.
Sanki süreler paylaşılıyor diye biliyorum, mesafeler de belli zaten. Ortalamayı vermelerine çok da gerek yok gibi ama, bilemedim?

Sanki süreler paylaşılıyor diye biliyorum, mesafeler de belli zaten. Ortalamayı vermelerine çok da gerek yok gibi ama, bilemedim?
Ortalamayı vermesi lazım ki yarismaya katılmak isteyen acaba çok geride kalıp mahcup olurmuyum bisikletim zaten ağır deyip cekinmesin. Katılım sayılarının artışı demek bisiklet kültürünün ve tercihinin artışı demek siyasi yaklaşımlarında buna göre şekillenmesi demektir. Sitelerine baktım hicbisey yok. Önemsiz görünen detaylar belirleyici olabiliyor

Ortalamayı vermesi lazım ki yarismaya katılmak isteyen acaba çok geride kalıp mahcup olurmuyum bisikletim zaten ağır deyip cekinmesin. Katılım sayılarının artışı demek bisiklet kültürünün ve tercihinin artışı demek siyasi yaklaşımlarında buna göre şekillenmesi demektir. Sitelerine baktım hicbisey yok. Önemsiz görünen detaylar belirleyici olabiliyor
Türkiyede hiç yarışlara girmedim ama forumdan takip ettiğim kadarı ile organisyon parkurlara zaman sınırı koyuyor. O sınırdan ortalama hız hesaplanabilir

Aksunun seralarinin arasinda köy yollarinda yine bozuk yollar.

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
O konu net mi bilmiyorum.
Ben lisansı yükledim, sağlık raporu yüklemedim. Ekranımda belge eksik yazıyor ama katılımcı listesinde görünüyorum.

1695638364350.png 1695638460980.png

Kayıt şartlarında sağlık raporu yada lisans yeterli diyor. Ayrıca yarışa katılacak arkadaşlar feragatnameyi imzalayıp yarışa gelirken yanlarında getirmeyi unutmasınlar.

Geri