Scudo Sports

Tuzla

Abi süpersin [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Evet tamam.
Bu sabah ilk defa bisikletine binme şansı yakaladım. Sanırım bi 3-4 km yol yaptım. Bazı sorunlar tesbit ettim. Ama beni en çok yoran şey yokuşlar oldu. Acayip yorucu. Bizim oğlanın dağ bisikletiyle yüksek kadans çevirip çıkabildiğim yokuşları bu bisikletle mümkün değil çıkamıyorum. Tek aynakol 6 vitesli bir bisiklet.

Arka dişlilere baktım. Plastik aksamda Shimano tourney, tz yazıyor. Dişliler üzerinde ise en büyük dişllide tz20 yazıyor. Sadece bu. Hani 11-24 veya 15-36 gibi bir şey yok sadece tz20.

Buna ne yapabilirim?

Saat 14 de mesai bitiyor. Bisikletimi teslim alıp ilk sürüşümü yapacağım umarım. Diyebilirim ki bende geldim. Sabırsızlaniyorum şuan.

Dosyalar

• 20180512_105538.jpg
    20180512_105538.jpg
    56,6 KB · Okunma: 39
  • Beğen
Ne işiymiş o öyle saat 14'de mesai bitiyor :)

@Şeffaf
@Şeffaf

E hafta içi her gün 18'e kadar çalışınca sağolsun işverenimiz insafa geliyor cumartesi 14'de azat ediyor bizi.

-Mesai ücreti mi?

O ne ki? yenir mi içilir mi?

• Beğen
Tepkiler: kadir47
  • Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@slckatsSağol dostum :)

Bu bisiklet 6 vites. Özelliklerine baktım ruble 14-28. Yokuşlar çok yoruyor. Tek aynakol olmasından dolayı olabilir mi? Ne yapabilirim?

Hah, dizdim kuşları.
b2069fe14bbcadf8ac7f6c1f1cb2d71f.jpg

@Şeffaf

Kudret abiyi korkutmak , her yiğidin harcı değildir. Ya da şöyle diyeyim , Kudret abiye kafa tutacak delikanlının elini öper , diğer formaliteleri geçer direkt heykelini dikerim. Yani Kudret abi kolay lokma değildir. Kamuoyuna önemle duyurulur.

Tercihinizi klasik modellerden yapmısınız, ağır abi modeli almakta çokta iyi yapmısınız. Grupset , sürat , hız göstergesi , aydınlatma , abajür vs vs kafaya takmadan ıslık çala çala keyifle sürmenizi tavsiye ederim. Güle güle kullanın ama çok sesli gülmeyin , deli zannetmesinler :) :)

Günün mana ve önemini belirten bir konuma yapmak isterdim ama forumda yazılarım zaten yeterince uzun olduğu çoğu okunmadığından kısa kesiyor ve bu olayı kutlamak adına size görsel bir şölen videosu hediye ediyorum.

Uyarı : + 18 , Videoki show , oldukça erotik ve mühtescen sahneler içermekte olup , + 18 uyarısı yapılmayı hakediyor.

Bir uyarı daha : Lütfen videoyu tam ekran ve sonuna kadar izleyiniz

Vallahi son uyarı : Videoyu seyrederken bulanık görme sorunu yaşayabilirsiniz .Lütfen alıcınızın ayarlarıyla oynamayınız.

Terbiyesizim ki son uyarı : Videoyu seyrettikten sonra bir süre bisiklet sürmeye kalkışmayınız.

Bah inanmayacaksın belki ama harbiden son uyarı : Videoda Copirayt, mopirayt , telif hakkı felan felan yok. İstediğiniz yerde paylaşabilirsiniz.

Evet beyler görsel showa hazır olun. Gözleriniz bayram etsin.

@Cömert

aman yarabii. Şarkı güzel şarkıcının sesi güzel senin yazın paylaşımın yemin billah bitmeyen uyarıların güzel. herşey güzel de o nasıl bir tip o nasıl bir çirkefliktir ya. Yani bunları şaka yoluyla bile yapanlar için diyecek üç beş söz var ben çok severim. hemen sıralayayım :

Evlat olsan sevilmezsin. osbir olsan çekilmezsin. Hayvan olsan hayvansever kalmaz
Erdoğan görse çocuk yapmayın der, Organ bağışlasan kimse kabul etmez

Bugün Mario hocanın dediği gibi aldım elime bir kutu kola. Aslında LeCola :) Bir de scotch brite sünger. Orasını burasını güzelce temizledim. Balata süreyi vardır biraz onunla da yaptım gene bir şeyler. Kafama göre oraya buraya paslı yerlere sürdüm sürdüm temizledim. güzel oldu evet. Ama bir sorum var.

1-ön frenler yolda giderken fren yapınca kamyon duruyormuş gibi acayip yüksek ses çıkarıyor. Pabuçları değiştirdim. Hala aynı. Bu sesi neden yapar?

2-Scotch brite ile sildiğim krom aksamların parlaklığı gitti. Tekrar nasıl patlatırım? Pasta cila filan mı gerekir arabada olduğu gibi?

• Beğen
Edit
Bir de bu bisiklete bagaj takmak istiyorum arkaya. Heybe filan yapıcam. Ama kadroda delik yok. Delsem olur mu?

@mariokaldato@mariokaldato konuya bekleniyor

• Beğen
@Şeffaf
E yetmez mi zaten. En azından bana. 3 ön dişli 7 arka dişli var fakat ben 2. Ön dişlide sabit arka 4,5,6,7 arasında gezerek yaşam savaşı veriyorum. :D

@Şeffaf
Selam dostum. Taktigin papuclar eger dandikse hem cok oter hemde duzgun tutmaz. Ustunde yuksek oranda kaucuk olan baradine yada braco marka papuc oneririm.
. Parlaklik meselesi icin metal parlatici kremler var otocularda flan onlarla parlatirsin.
Ben kendi yeni projemi bitirdim gezmeye bile basladim :D

2018-05-12_12-59-15_HDR.jpg

Bagaj meselesine gelince delik olmamasi cok onemli degil , bagaj deligine takilan kismi ters cevirerek sele borusunun girdigi sele kelepcesine takabilirsin. Ama tam arka tekerlerin takildigi yere de bi bak bakim orada bagaji takmak icin delik olmali

@Şeffaf istersen sen ona 7 vites / 11 - 32 li megarenge marka vidali ruble al . Bende cevirmeli 7 vites kollari var takar kullanirsin. Yalniz ona 3 lu aynakol da şart eger yokuslarda da gezmek istiyorsan. Vites kollari hediyem olsun. Aynakol dersen bende fsa marka karemil gobek uyumlu aynakolda var onuda uygun fiyata veririm sana, hemide gobek dahil

@mariokaldatoEvet isterim. Tam olarak ne istediğimi bilmesem de :) sana güveniyorum en azından doğru yönlendirir doğru parça verirsin. Benim için de deneyin olur. anlamaya çalışıyorum.

Senin restore süper olmuş pırıl pırıl. Rengi de çok güzelmiş maşallah.

• Beğen
@Şeffaf
Tesekkurler Burakcim. Ozelden cep numarami yazicam whatsup tan irtibatta oluruz.

• Beğen
Tepkiler: slckats ve Şeffaf
Geri