Scudo Sports

turlamanın zamanı geldi

Tepki
1
:River-102 bisiklet almak istiyorum ama sölediklerinizi tam anlamıyorum ki...:bilmiom:

Scudo
(bu mesajı başka bi yerde yazmıştım ama burası konu itibariyle daha uygun sanırım kusura bakmayın artık tecrübesizlik işte...)

herkeze selamlar siteye 1 2 saat once üye oldum ve sürekli okuyorum forumun bu köşesinde herkeze inanılmaz bi şekilde yardımcı olmuşsunuz bu çok hoşuma gitti.söylediklerinizdeki bazı terimleri tam olarak anlayamasamda okudukça bişeyler çıkarıyorum az çok.çocukluğumdan beri lojman ve site içinde çok bisiklet sürdüm.ama şimdi hem şehir içinde 50 60 km'lik turlar ,hem şehir çevresine 2-3 günlük turlar ve daha ilerde de uzun turlar yapmak istiyorum.tabi bunun için öncelikle bisiklet almam gerekiyo sanırım

amaçlarıma ve vücuduma uygun (bay boy=1.80 kilo=75) bir bisiklette bulunması gereken özellikler neler olmalıdır?hatta bu özelliklere sahip bi bisikletin mümkünse linkini gönderirmisiniz? şimdiden çok sağolun. tekrar görüşmek üzere....

Bende bu sitenin yeni kullanicilarindanim.. kisa bi sure oncesine kadar kadro boyunun nasil bulunabilecegini ogrenmistim, belki sanada bi faydasi olur diye bu adresi gonderiyorum, forumumuzda link(reklam) vermek yasaktır umarim isini gorur! Belki bi fikrin olur..

Hoscakal!

Kadro boyunu buradan hesaplayabilirsiniz.

(link)

Düzenleyen Tuğrul

• Beğen
Tepkiler: buraksucakli
bütün yeni kullanıcılar burada buluştu heralde :)
-Kadro boyunu buradan hesaplayabilirsiniz.

(link)

süpermiş,teşekkürler tuğrul
demiştim aradığım şeyleri burda bulabileceğim gibi bir his var diye,başladı bile :D

• Beğen
Tepkiler: buraksucakli
Evet, butun yeni kullanicilar canla basla siteye hakim oluup bi seyler ogrenme cabasinda...:p

Geri