Vallahi zaten iş detaylar da saklı.
Bisiklet için maksimum 160 mm maşa öngörülüyor. 160mm de kullanıyorum.Kadro açıları bozulmadı.
Haaaa,yahu neden 66SL ATA değil de 888?
Çünkü bende bir de Cove Shocker DH kadro vardı. Beyaz. O kadro yu toplayayım mı acaba düşüncelerinin içine 888 SL ATA "düştü".
Ve işin doğrusu daha önce yaşadığım bir kazadan dolayı biraz "tırstım". Selçuk ,kendine gel ..DH li yapabilenlere bırak
dedim kendi kendime
Shocker i burada Alman B.Elçiliğinde görevli bir vatandaşın oğluna satınca... 888 SL ATA Enduro ya nasip oldu.
İyiki de olmuş. Süper ve AM dan DH le kadar geniş bir alanda kullanabilecek sağlam bir maşa.
Dik iniş yapmıyorum...yazmıştım...az dik inişlerde bile nose heavy değil çünkü bunu Atomlab Pimpler çok iyi dengeliyor.Zaten Specialized ın nose heavy ve aman tanrım bu kadronun ve yeni SL in dengeleri bozulacak gibi bir endişesi olsaydı yeni Specialized AM ön maşayı single crown yaparlardı. Ama double crown yaptılar.

SL ATA da 200mm ile 160mm arası değişim süresi 10saniye maksimum.
AM bir bisiklette üç yapraklı aynakolu çooook anlamlı buluyorum.
Ama görüşler değişebilir...Belki de Specialized a neden AM sınıfı komple bisikletlerine M970 XTR 3 yapraklı aynakol taktıklarını sormak gerekiyor.
Pedal: bir bisiklet üzerinde en kişisel seçimlerden birisi bu komponenttir. DH i kilitli pedallarla yapan sporcular var. Veya ikisinin kombinasyonunu seçiyorlar...Atomlab Quickstep pedalları buna en iyi örnektir ve şu anda Atomlab in en çok sattığı pedal modelidir.
Yani her şey yolunda.. bir şey hariç...ben daha çok Race Face Deus sele borusundan endişeleniyorum çünkü bundan önce düz Thomson Elite seleborumu "setback" modele dönüştürmüştüm
Endişeleri giderebildiğimi umarım.