Scudo Sports

Türkiye'den çılgın bir adam Japonya'ya doğru bisikleti ile yola çıkar

Scudo
http://img510.imageshack.us/img510/1031/grkan.jpg

tebrikler gürkan japonya'dasın.
Yine mükemmel bir yazı kaleme almışsın -98 metredeki tünel yolculuguna bayıldım...salıcakla kal.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
geçen bir bisikletçiye gittim, hafif ama, çok dayanıklı bir bisiklet alıcam diyordum. hatta tur bisikletiyle dağlara bayırlara uzun yollara vursam filan diyordum. bisikletçide yok olmaz bisikletle uzun yollara dayanamazsın dedi. bende adamın biri türkiyeden çıktı japaonyaya kadar gidiyor dedim. onu biliyorum dedi. o nasıl dayanıyor dedim. bisikletçi demez mi o, oflu ona bişey olmaz, normal insanlar zor şartlara uzun yollar boyunca dayanamaz ama.
oflu değilsiniz artvinlisiniz galiba, ama gerçekten siz bu ülkenin yetiştirdiği yaşayan en kahraman kişisiniz. daha adınızı çok yerde duyacağız gibime geliyor. tvlere çok çıkarsanız dizi teklifleri filanda yaparlar ama, bence böyle çılgınlıklar yapmaya devam edin, oldunuz bari tam efsane olun. millet oha yav ne adamlar var filan desin:)))

@aaykun

hahah çok güzeldi.. İnanan herkes bu yolculuğu veya buan benzer yolculukları yapar : )

Murat dur daha yolculuk bitmedi sen bitti demişin yukarda : )

japonyadan yeni maceralar sitede : )

Helal olsun Gürkan. Çok az insanın düşünebileceği bir şeyi yaptın. Yine de bir şey soracağım. Japonya'nın en kuzey adası olan ve eskiden Ezo olarak bilinen Hokkaido'ya gidecek misin ?

yayınlarınızı dört gözle bekliyorum, umarım dönüşünüzde dünya turu yapmış nicolai bangsgaard'ın hazırladığı son derece detaylı bir site gibi sizde hazırlar ileride bu düşüncelere sahip olan arkadaşlara yardımcı olursunuz.
Kitabınızı ne zaman yayınlayacaksınız veya yayınlamayı düşünüyorsunuz? tokyo'dan sonra devam etmeyi düşünüyormusunuz yola?

Benim kuzenim Motorsikletle dünya turu yapmıstı gecen sene. Moğolistandan Çin2e giriş yapamamıştı. Daha doğrusu sanırım motorunda bir çinli polisi de yol boyunca taşıması gerektiği için vaz geçmişti Çin e girmekten.

gürkan daha bitmedi mi, baharda geçtin giresundan. yeni bahar geldi nerdeyse üüüüüff. inşallah birgün bizde bir çılgınlık yapar yola çıkarız..

sayenizde sadece hayal olan yurt içi gezilerimin mesafeleri gözümde o kadar kısaldıkı anlatamam.1000-2000 km lik mesafeler sanki çerezmiş gibi geliyo bana. söyleyecek söz bulamıyorum. uzun zamandır bu kadar merakla bir yazı dizisi beklememiştim. inanmıcaksınız ama rüyamda bile gördüm sizi. zaten sürekli bisikletle ilgili rüyalar görüyordum şimdi birde sizinle birlikte çekik gözlüler eklendi. :) çıkacak kitabı ve 2011 de başlayacak turun detaylarınıda çok merak ediyorum. bu turdan daha zorlu bir turmu yoksa daha çıtır birşeymi? :) bari onu söyleyin :)

• Beğen
Tepkiler: Murat sonkaya
Zeki bey selamlar

Belki bir gün yollarda karşılaşırız belli mi olur? madem artık bende yapabilirim diyorsunuz .. Yeni tur için rota çıkarıyordum hatta yarısını bitirmiştim.. Sonra hepsini sildim. zorluğu konusunda bir fikrim yok : )

(link)

yeni yazım sitede keyifli okumalar

kardeşim yolun açık olsun .hayallerimi gerçeğe dönüştürebilme hissi verdin bana..ayağına sağlık.bir gün tanışırız umarım.

yüreğine sağlık pedalına kuvvet... mükemmel bi macere kıskanıyorum seni.

Herkese teşekkürler.. Arada bir özel mesaj geliyor ben cevap veremiyorum kusura bakmayın.. Henüz yeteri kadar mesaj atmamışım : )

@Gurkan Genc

Bizde yeteri kadar km yapmadık Gürkan , sevgiler saygılar.....

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Geri