emre özgür
Aktif Üye
- Tepki
- 45
- Bisiklet
- Merida
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim,ama artık türkiyede internet bitmiş durumdadır son 5 gündür nette öyle yavaşlama varki anlam veremdim,sürekli klabloları kontrol etim,yeniden başlatım,2 tane hdd var ikisinede format atım,modemi restledim,ne yaptımsa olmadı,ama biraz paylaşım platforumlarını okuyunca,yani rast gelince sadece bende değil,tüm ülke internet kulanıcılarının aynı durumda olduğunu anladım,bütün net sağlayıcıları yerlerde sürünüyor,sanrım bu türkiyedeki internet filitre olayı devreye girdği için bu şekilde,bundan sonra işler iyice bitik oldu hayatımda akılma gelmeyecek küfürleri ediyorum,ne yapmak lazım bilmiyorum tek başına bir şey yapılamıyor,zaten herkes sövüyor ama yinede ttnt gibi moktan servis sağlıyıcları kulanmaya devam ediyorlar bir eylkencemiz internet var oda bitti artık.
GEÇMİŞ OLSUN HERKESE :alkis::alkis::alkis:
BUYRUN BURDA BAYA KULANICI SÖVÜYOR
BENDE İYİ SÖVDÜM AMA SÖVENDE SÖVMEYENDE YİNEDE KULANMAYA DEVAM EDİYOR BUNA İŞDE ANLAM VEREMİYORUM MADEM ŞİKAYETCİSİN SENDE,NEDEN KULANMAYA DEVAM EDİYORUSN ARKADAŞ,BEN DEĞİŞTRDİM UYDUNETE GEÇTİM ODA AYNI AMA BİR NEBZE DAHA İYİ
(link)
GEÇMİŞ OLSUN HERKESE :alkis::alkis::alkis:
BUYRUN BURDA BAYA KULANICI SÖVÜYOR
(link)