Acaba Türkiye'nin her iline yapılan devasa stadyumların amacı,insanların maça gelip küfrederek deşarj olmalarını sağlamak mı?
Niye yapıldı bu statlar?Yeni Arda Turan'lar çıkarmak için mi,yoksa yabancılara para yağdırmak için mi?Yoksa kitleleri meşgul etmek için mi?
Korkunç bir para ve zaman kaybediyor ülke..Sonuçta yukarıdaki 5 dakikalık video çıkıyor ortaya..
Veledromdan bahsedilmiş..Ben de bahsedeyim..Bu devasa stadyumlar yerine devasa,üstü filan kapalı veledromlar yapılsaydı,çok mu kötü olurdu?Tabi ki şu aşamada bu veledromlardan bir Sagan filan çıkmaz da,en azından çocukların/gençlerin mutlu olması sağlanırdı..
Büyüklerin küfrederek,kavga ederek deşarj olmaları,çocukların/gençlerin mutluluğundan daha mı önemli?
Çok ahlaksızım,çok ahlaksızca şeyler düşünüyorum değil mi:rolleyes:
O kadar çok yazacak/söylenecek şey var ki..
Bu hakemlerden de bahsedeyim biraz..Fabrikada bir işçsiniz ve başınızdaki şef,günde 10 defa yanınıza gelip size ağır küfürler edip gidiyor..Çalışır mısınız bu fabrikada?Küfürden hoşlanan insanlar olduğunu biliyorum..Yani böyle bir ortamda çalışacak insanlar var ama azınlık bu insanlar..Çoğunluk bu fabrikada çalış(a)maz..
Türkiye'de adam hakemlikten emekli oluyor..Nasıl böyle bir şey olabilir?!
Her maçta ana avrat küfür yiyiyorsun ama ısrarla işini yapmaya devam ediyorsun..Bu kişiler emekli olunca,mesela spor programlarında küfre karşı olduklarını söylüyorlar

20 sene küfür yiyor adam ve bundan rahatsız olmuyor,sonra biri küfür edince,ayıp/günah/suç diyor..Yahu,senin bunu demeye hakkın var mı?Küfüre karşıysan,niye yıllarca küfür yedin?Bankamatikten çektiğin para hoşuna gittiği için mi?
Videoda gördük/duyduk..Yüzlerce/binlerce insan hakeme küfür ediyor ve hakem de sağırmış gibi stada doğru bakmıyor bile..Alışmış çünkü..!
Son yıllarda temiz futbol bilmem ne denilerek birşeyler yapılmaya çalışılıyor..Soruyorum..Bu küfür edenler tespit edilip gereken ceza verilecek mi?Hiç sanmıyorum..
Bir başka konu..Bu tarz videolar neden tvde gösterilmiyor?Neden?