B Bahadır Kubaş Aktif Üye Kayıt 23 Haziran 2011 Mesaj 188 Tepki 96 Şehir istanbul / Fatih Bisiklet Cannondale 13 Ekim 2011 #1 Arkadaşlar nette gezinirken tesadüfen linkteki siteye rastladım ve bisiklet modelleri çok hoşuma gitti özelliklede linkteki model. Türkiyede bu bisikletlerden bulunabilir mi ? Bilginiz veya fikriniz nedir ? (link)
Arkadaşlar nette gezinirken tesadüfen linkteki siteye rastladım ve bisiklet modelleri çok hoşuma gitti özelliklede linkteki model. Türkiyede bu bisikletlerden bulunabilir mi ? Bilginiz veya fikriniz nedir ? (link)
Alper Uğur Aktif Üye Kayıt 10 Temmuz 2009 Mesaj 182 Tepki 87 Şehir İstanbul İsim Alper Uğur. Bisiklet Fuji 13 Ekim 2011 #2 BH bisikletleri Melsa, Turkiye'ye getiriyor. Kadikoy'de Yesil Bisiklet hatirladigim kadariyla bayiileri. Onlarla gorusursen belki yardimci olabilirler.
BH bisikletleri Melsa, Turkiye'ye getiriyor. Kadikoy'de Yesil Bisiklet hatirladigim kadariyla bayiileri. Onlarla gorusursen belki yardimci olabilirler.
Ö özgün uygun Üye Kayıt 31 Ağustos 2011 Mesaj 49 Tepki 1 Şehir istanbul 21 Kasım 2011 #3 sipariş üzerine gelir diyorum hazırı yoktur bence