Scudo Sports

Türkiye Takım Forması

Tepki
4
Arkadaşlar,

Türkiye Takım Forması almak istiyorum. Nerede satıldığı ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ?

Teşekkürler,

Scudo
bende turkuaz tour of turkey forması arıyorum nerede nerden nasıl temin edebiliriz...iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Yağcı
milli takım formaları ilk sahibinden başkasına devredilemez, satılamaz. normal şartlarda böyle bir alışveriş gerçekleştirenler hakkında ceza uygulanır fakat ne kadar sıkı takip edildiği muamma. formalar sadece milli takım kampları ve uluslar arası yarışlarda giyilmek üzere üretilmiştir. ulusal yarışlarda ve normal antrenmanlarda kullanılması dahi yasak. fakat federasyon yönetiminin önünde bu formalarla dolaşan sporcular hakkında dahi işlem yapılmazken satış-alış olayları pekde öneme alınacağını sanmıyorum, fakat takip edilmemesi bunun yasal olmadığı anlamına gelmez....

bisiklet formasında böyle bir uygulama bence çok mantıksız çünkü futbol formaları satılabilirken bisiklet formalarının satılmasının yasak olması garip. yarışlarda giyilmemesi gayet normal ama satılmaması ilginç...

@temu90

Harikasın :cheer:

@Ali Gelir

Varmı başka sipariş veren ?? Toplu alalım herkes bu işten karlı çıksın :cheer:

@Genar Batur

satılan futbol formaları milli takım TARAFTAR formalarıdır. ve ben hiç bir milli futbolcuyu formasını satarken görmedim :D sonuçta o formalar federasyon tarafından milli kamplarda ve uluslar arası yarışlarda kullanıması için o sporcuya verilmiştir,

@Özgün ÇETİN

ben satılamaz demedim zaten, satılması yasak dedim, yasağa uyup uymaması satan sporcuyu ve alan kişiyi bağlar. o kişilerin şimdiye kadar ceza almamaları henüz şikayet edilmemelerinden kaynaklıdır. özel şikayet olmadığı sürece kimsenin umrunda olmuyor kimin hangi formayı nerde giydiği.

@Ahmet Yağcı

Toplu alım fiyatlarını bılmıyorum ama tek sıparıs ıcın 40 lıra sanırım..en az 10 sıparıs versek yıne bı ındırım olabılır dıye dusunuyorum..

biz turda birçok adet aldık 5 kuruş inmediler :D ama kalitesine göre çok güzel bir ürün ;)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
o zaman şansımıza kuselım :D ben bir adet sipariş vericem turkuaz forma çok güzell...

@boombang

Hmm ne güzel :D hazırda olan formalardan bir kaç tane resim cekıp buraya koyabılırmısınız ??

@sonEr´´

arkadaşlar a kalite formalar hemen yanınızda ben bayrampaşa dem spor da diktiriyorum her türlü baskı ve detay uygulamsı var formalar üzerinde.ben turkuaz beyaz yaptırdım harika oldu hemde tavsiye ederim

Sayın Byyurt;

yaptırdığınız formanın resimlerini bisimle paylaşırsanız sevinirim tabii fiyatınıda :)

Geri