Scudo Sports

Türkiye Kıyıları Bisiklet Turu 'Maviye Pedalla'

Muhtemelen bu perşembe günü ; Gürcistan Batum'dan start veriyoruz :) 6-7 Gün içerisinde (muhtemel olarak) samsun'da olacağız ; görüşmek dileğimle! :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Scudo
tamamdır forumdan takibini yapacağım görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
Arkadaşlar yorumlarınız için çok çok teşekkürler.. Dün Ayder ' e bisikletlerimiz ile çıktık , kamp attık ; muhtemelen bu pazartesi Trabzonda olmuş olacağız.. :)

Resimler-Vidyolar için ; (link) 'den Ayder fotolarımızın bir kısmına bakabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Ayder , Batum , Artvin , Rize , Trabzon , Giresun , Ordu ve Samsun .. 754 KM ilk adımda pedal çevirdik :)

Yazılar çok yakında eklenecektir ; (link) & (link)

• Beğen
@Kubilay Tuney

Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla yanınızda fazla bir yük yok, yemek işini nasıl çözüyorsunuz... Tekrardan iyi yolculuklar..

• Beğen
@M.Ozkul

Ayder turu ve Batum turunda aşırı çok malzememiz yoktu ancak bugün ekleyeceğim diğer turlarımızda malzemelerimizin çok olduğunu göreceksiniz :)

Yemek meselesinde ise ; öncelikle sabah erken kalkıp biraz yol aldıktan sonra kendımızı iyice aç hissedince kahvaltı yapıyoruz ve bu kahvaltı bizi öğle saatlerine kadar bizi tok tutuyor ; öğle saatlerinde (12-14 arası) genelde sürmeyi tercih etmiyoruz ; aşırı sıcak hava da sürmek eziyet haline geldiği için , öğlen saat 2 gibi atıştırmalık (tatlı , çerez, muz vb.. ) enerji depolayacak şeyler yiyoruz .. ve sonra akşam olana dek pedal çeviriyoruz akşam da genelde canımız ne isterse o oluyor . Henüz bir kamp ocağı alamadık , bakalım diğer etaplara inşallah .. Malzeme eksiklerimizi , tecrübe kazanarak diğer turlarda daha iyi bir şekilde tamamlıyacağız .. Teşekkürler :)

• Beğen
@niyazi akarken

Teşekkürler tam net olarak tarih belirtmem yanlış olur , yolda neler ile karşılacağız neler olacak bilemediğimiz için , ancak şimdilik biraz ara vermek durumunda kaldık .. Uzun bir sürece yayarak turumuzu tamamlamak daha mantıklı geliyor .. Hemde sizler gibi bisikletçiler ile tanışma fırsatı elde ediyoruz :) Facebook , Bisikletforum yada İnternet adresimiz üzerinden takip edebilirsiniz :) İlginiz için Teşekkürler :)

(link)
(link)

@Kubilay Tuney

Sinop'tan sonra istanbul Şile'ye kadar kıyı rotası yolculuğunuzun en zorlu kısmı olacak diyebilirim. Bu kısımda etapları fazla uzun tutmadan zamana yayarak gitmede yarar var... Bütçeniz nasıl bilmiyorum ama bu tür uzun yolculukta sürekli dışarıdan yemek yemek bütçenizi biraz zorlayabilir. Kamp ocağı bu konuda sizi rahatlatacaktır... Yolculuğunuz güzel gidiyor... Takibe devam... :)

• Beğen
@M.Ozkul

Teşekkürler :)) Evet haklısınız internet üzerinde şöyle ne var ne yok diye baktığımızda Sinop yolundan sonra yorucu yokuşların bizi beklediğini görmüştük :) Bakalım nasıl olucak , zaman konusunda belki de en çok zaman harcayacağımız rota burası olacak ama olsun buna değer ,her şey zaman değil tabi ki :)

Evet dışarıdan yemek yemek gerçekten maddiyatı zorlayabiliyor , Sinop ve sonrası etabında kamp ocağı edinmeye çalışacağız :) İlginiz için Teşekkür ederiz! :))

• Beğen
Gelen güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz :)
Trabzon'dan Göreleye Sıcak Bir Tur Yazısı Eklendi :)
Zaman açısından sıkıntı yaşadığımız için bisikletforum a şimdilik ekleyemiyoruz :)

(link)
(link)

• Beğen
Belçikalı arkadaş turuna sanırım yeni başlamış, bisikleti ve ekipmanı daha eskitememiş... :) Tur anlatımız çok güzel olmuş. Hayırlı yolculuklar...

• Beğen
Teşekkürler :)) Belçikadan yola çıkmış işte, daha gitmesi gereken çook yolu var :) Umarım bizlere de böyle bi tur kısmet olur :)

Balıkesir- Edremit'te oturuyorum turun detaylarını bilmiyorum ama yolunuz düşerse beklerim her türlü yardımcı olurum :)

• Beğen
@ßarış Yavaş

Teşekkürler :) Balıkesir rota içerisinde var , görüşmek isteriz , tekrar iletişime geçeriz . İlginiz için Teşekkürler :)

(link)

Deniz , Kum , Güneş , Bisiklet adlı yazımız eklendi! :)

Geri