Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye - Japonya

bilgin b.

Üye
Tepki
266
Bisiklet forum vasıtası ile tanıştığım Serhan kardeşim ile 15 Mart 2015 günü saat 12:00 da Karaköy vapur iskelesi önünden turumuza başlıyoruz.

güzergah: Türkiye / Gürcistan / Azerbaycan / Kazakistan / Kırgızistan / Kazakistan / Rusya / Moğolistan / Çin / Güney KOre / Japonya

tahmini mesafe: 12000 km

tahmini süre: 1 sene

15 Mart 2015 günü 12:00 da bisiklete gönül vermiş dostlarımızı manevi destekleri için Karaköy'e bekliyoruz.

Scudo
Allah yolunuzu açık etsin...

Tebrikler! Hayallerinizin gerceklesecegi sorunsuz bir tur dilerim :)
Yolunuz acik olsun, tekeriniz duz bassin! Kazasiz, balasiz, arizasiz, patlaksiz keyifli turlar :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@M.Ozkul
teşekkür ederiz,
@suat akman
teşekkür ederiz, hepsi tamam ama patlaksız bitmesi imkansıza yakın :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Gurkan genç 11 ayda varmıştı. İyi yolculuklar ve iyi eğlenceler :)

@bilgin b., post: 1609400, membersi497

Keşke vakit olsa da bende gelsem ama yok:agla: Size hayırlı yolculuklar kazasız belasız gip gelin insallah. Benim için de gezin,fotoğraf çekin :)
Ayrıca haddim olmayarak bir tavsiyede bulunmak isterim güzergah hakkında, Tataristan'ın başkenti Kazan'a da uğrayın derim.Çok güzel diyorlar orayı.Volga nehri nin kenarında gezersiniz :D

İyi yolculuklar dilerim. Büyük ihtimal Gürkan Genç i biliyorsunuzdur ama ben yine hatırlatayım. Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş. Gürkan Genç'in web sitesine girerseniz Türkiye Japonya turunun yazılarını okumanızı tavsiye ederim. Genel bir fikir edinebilirsiniz. O tarihlere yakın tekrar konu açarsanız yolcu etmeye geliriz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
1 Yılımı japonyada geçirmiş biri olarak başarılar diliyorum özellikle vaktiniz olursa bu vaktin en bol kısmını japonyaya ayırın.

@Emre Yönlüer
teşekkür ederiz Emre bey, kazan için daha dün bi teklif geldi ama olanaksız gözüküyor :)
@Osman Kıtay
hatırlatma mesajı atacagız :)
@Ronin
amacımız japonyayı baştan sona dolaşmak, japonya için yardımcı olursanız seviniriz

paylaşımlarınızı yapacağınız blog veya facebook sayfası var mı? var ise takip etmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Vay arkadaş hadi hayırlı uğurlu olsun..

Vay canına şaşırdım birden 1 sene deyince başarılar

Yurtdisi turlar için kesinlikle motor tercih edecegim ilerde,1sene yetecek param yok üstelik isten de kovuluruz :D

Yolunuz açık olsun, başladığınız mutluluk ve hevesle bitirmeniz dileğiyle :)
Gürcistan'a giderken Ankara'dan geçecek misiniz yoksa kuzeyden mi gitmeyi planlıyorsunuz?

Ras gele..
Sizi takip edeceğimiz bir yer var mı...

Allah c.c. yolunuzu açık eylesin 15 martta bir aksilik olmazsa görüşmek üzere..

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz
yakın zamanda blogumuzu paylaşacağız

@Batuhan Köksal
Kuzeyden geçmeyi planlıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
Arkadaşlar selam,
Bilginle beraber bu yolculuğa çıkıyorum
Rotamız istanbuldan başlıyor , şileye çıkıp tüm karadeniz sahil şeridini kapsıyor , Sarp sınır kapısından gürcistana gireceğiz ve tiflise devam edeceğiz , yolumuzun ilk kısmı bakü'de sona erecek buradan feribotla Kazakistanın aktau limanına geçeceğiz , buradan tren yoluyla Aral gölü yakına kadar gideceğiz çünkü pedallamaya değer bir ortam bulunmuyor , Kızılordaya varıp kırgızistana doğru döneceğiz , Bişkeki ziyaret edip tekrar kazakistana gireceğiz ve Almatada Raşit abinin çayını içeceğiz , sonra kuzeye dönüp rusyanın novosibirsk şehrine yönelip oradan güney sibiryayı geçip moğolistana giriş yapacağız , ulan baturdan yola çıkıp gobi çölünü aşıp çine gireceğiz pekin üzerindende güney koreye seula pedallayacağız , son olarakta japonyaya varmayı kısmetse bekliyoruz
54 günümüz var henüz bir site yapmadık benim şahsi blogumda ufak bir tanıtım var , site işine yakında ağırlık vereceğiz.

http://4.bp.blogspot.com/-T8jylUX_icM/VJioCuOTcqI/AAAAAAAABRo/0Z992SLhu-U/s1600/rotam%C4%B1z.png

Allah(c.c.) yolunuzu açık etsin kazsız belasız gidin gelin inşaallah.
Dönüşü de başka bir güzergâhtan pedallayarak yapma imkanı var mı? :)

Geri