Scudo Sports

türkiye hırvatistanı elermi.?

türkiye hırvatistanı elermi.?

• türkiye hırvatistanı eler

• türkiye hırvatistana elenir

• Toplam katılım
    39
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

bicycle16

Forum Demirbaşı
Tepki
326
arkadaşlar türkiye hırvatistanı elermi.? yoksa elenirmi.? ankete buyurun ;)

Scudo
ben zorda olsa hırvatistanı eliyeceğimizi düşünüyorum saygılar

şu anda tek olumsuz oyu ben kullanmışım ama bende isterim tabiki yenmesini ancak volkan da yok ve karşımızdaki rakip,yenilgi bile almamış:eek:yani çok çok zor ama biz TÜRK üz belli mi olur yenik durumdayken yenen tek takım biziz hemde 2 kez:Dzaten dünya çeklerle olan maçımızı konuşuyor.

vay anasını ne hırvatistanmış be :D türkiye hırvatistanı yendiğinde ki yenecek surat ifadeniz nasıl olacak merak ediyorum :D

Geçen maçlardaki hatamız olan ilk yarıları kötü oynamak hastalığımızı yenebilirsek şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum

@bicycle16

Erhan abi hırvatistan kesinlikle yener demiyorum sadece bu benim düşüncem.Bende istemem tabii ülkemizin yenilmesini ama konuyu açtıysan yapılan yorumlarada anlayışlı olman gerekli...

İyi forumlar...

umarım alamayız maçı elenirsek daha çok mutlu olcacağım çünkü maçlardan sonra
silah sesi duymak istemiyorum.Yenmemiz birimizin yaranmasın dan ve ölmesinden daha önemli diğil.Ayrıca Bu kadar silah ne için yani olmayanlarda mi silahlansınlar
hiç tutulur bir tarafımız yok...

Türkiye Hırvatistan maçında oyuna üstünlüğünü koyacak bence ilk golü gene hırvatlar atar diye düşnüyorum ancak türkiyenin oyunun tamamına baskısını koyacağı kesin hırvatların hızlı kontRAlarına yakalanarak ilk golü yiyeceğimi ve maçın 2 1 sonuçlanacağını düşnüyorum TUR 2-1 HIR

• Beğen
Tepkiler: bicycle16
Bu seferki rakip Senegal gibi olmayacak. Avrupa şampiyonasında yarı finale çıkmamız çok zor ve gerçekleştirirsek büyük başarı olacaktır. Hırvatistan turnuvanın en becerikli takımlarından biri. Dün akşam oynanan Portekiz-Almanya maçını gördükten sonra biz ya da Hırvatlar olsun, Almanya'yı iki ülkeden birinin elemesi gerekiyor. Portekiz'in haksız bir şekilde elendiğini düşünüyorum. Her şeye rağmen seyir zevki üst düzey bir maç olacaktır. Umarım Türkiye turnuvada yoluna devam eder. Bir kaç gün daha kalpten gitme tehlikesi yaşarız :)

@KoraY1459

sen düşünceni söyledin ve ülken adına ne kadar inançsız olduğunuda..hırvatistana karşı ülkene güvenmiyorsun.! ben güveniyorum.! ve eğer türkiye hirvatistan kadar güçlü bir takım olduğunu biliyorsak..senin hirvatistanın yeneceğini söylemen beni düşündürdü sadece..! düşüncene bir diyeceğim yok ne istersen onu düşün beni ilgilendirmez

durum 1-1 penaltıları bekliyorum....Hadi bismillah..:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri