Scudo Sports

Türkiye Çek Cumhiriyeti turu içi arkadaş arıyorum!

Scudo
Macera değil aslında olay.Şuan yapıcağımız her şey maddiyata bağlı.Vizesi , pasaportu , malzemesi yolluğu derken miktar artıyor.

@A.Aşkar

Maddiyat himm.

Pasaport zaten oldugunu varsayiyorum ben 10 yillik 350 tl ye filan almistim 2012 yilinda daha az yillik olanlsr daha ucuz 5 yillik 200 tl gibi mesela tam ucretlerini bilemiyorum. Schengen vizesi 60 euro civari oldugunu biliyorum. Gelelim malzemelere boyle bir tur icin cadir mat uykubtulumu sart bunlar olmazsa olmazlari bunun disinda elektronik cihazlarin sarj olayi var ben gobekten dinamo dusunuyorum bu isler icin fiyati konusunda arastirmalarimda degisken iyi maliyi para bulabilirsem 2. El dusunuyorum gelelim digerlerine kask gozluk gibi konfigurasyonlar zaten vardir. Bagaj heybe ve gidon cantasi gibi donanimlar dayanikli olmasi kisinin kendine fayda ozellikle heybelerin su gecirmez olmasi cok daha iyi olur hos olay bu ya bize hic yagmur denk gelmezmis oda ayri bi konu turun buyuk bolumu deniz kenarinda gecicek onudasimdiden belirteyim kisada ben gelecek kisinin zaten bir takim konfigurasyonlri vsrdir diye dusunuyorum. Yoksada bir zahmet aliversin :) bakin arkadaslar olaya psra olarak bakarsaniz zaten oldugunuz yerde saysrsiniz simdi duyar gibi oluyorum prasizda bisi olmuyor evetttttt olmuyor malesef ama olay para olayi degil harcanacak para yiyecek vs icin yol boylarinda ufak capli motellerde kalmazsak ki bunu dus icin arasira yapmamiz gerekicek saniyorum. Bizim bu tsrz aktivitelerde bulunmadigimiz surece harcayacagimiz para 2-3 gunde 20 euro dur. Hatta 20 euro bile cok ama yinede abrtarak yazdim. Biz bisiklet turu yapiyoruz 5 yildizli otellerde kalmiycaz. Son olarak netlestiginde sponsor arayislarina giricez bu yerel yonetimler bir takim isletmelerolabilir ornegin ben kendi calistigim yere boyle bir teklifte bulunucam. Yani arkadasi, yapmak istersen yaparsin ama once sorunlari dusunursek sonunu goremeyiz. Calisma hayatimin basinda aldigim bir egitimde hocamizin soyledigi bir seyi paylasmak istiyorum. Once yapilacak seyin bitisini dusunun sonra cikabilecek sorunlari. Ve bu sorunlari nasil asabilecginizi! Kisaca once sonuca odaklanmaliyiz hsrcayabilecegimiz bir kac binlira psra belki hayatiniz boyunca anlatacaginiz bir seye tekabul ediyor bunu parayla kiyaslayamam sahsen ben. Cevabim sadece sana degil arkadasim aslinda senin mesajinla birlikte bu konulara aciklik getirmek istedim. Hepinize saygilarimi sunuyorum hala arkadas ariyorum bunuda belirtmek istedim.

Üstad merhaba. Bir arkadaşımla Bulgaristan Yunanistan turu yapalım dedik.Kendisi çapraz bağ ameliyatı oldu ve yaklaşık iki aydır geri dönmek için harıl harıl fizik tedavide sınırlarını zorluyor. Ağustos başı gibi doktoru tekrar yüklenme yapabilirsin demiş. Benim ise yaz okulum var Ağustos sonu bitiyor. Eğer sana da uyarsa ağustos sonuna arkadaşta toparlarsa farklı bir rota çizip senle gelebiliriz.Bu havalara bakılırsa yaz geç gelir uzun sürer eylül ekim pek kış olmaz gibi rahatça gidilebilir bence.

Çek Cumhuriyetini eşim ve oğlum ile birlikte
2011 de Güneyden Kuzeye
2012 de Kuzeyden Güneye 2 defa geçtim,
7-9000 metre belki daha fazla tırmanış var seçeceğiniz rotalara göre.
Ulaştığınız zirvelerde manzara inanılmazdır. Bol yağmur hatta dolu bile yağar mevsime göre.
Bunları zevkli yanları diye anlatıyorum.
Green Ways diye aratırsanız bilgi harita vs ulaşabilirsiniz.
Prag'dan Dresden'e olan kısım özellikle güzeldir,
bohemya nın kasabalarına hayran kalacaksınız.

Umarım arkadaşınızı bulursunuz.
Bence tek başınıza da tur yapabilirsiniz Çek Cumhuriyetinde.
Romanya , Bulgaristan tercihinize kalmış. Slovakya zaten bir günde geçiliyor.
Bu arada konuyu gezi tur duyuruları organizasyonlar bölümüne alacağım.
Burada aslında sadece yapılmış turların olması gerekiyor.
Orada daha fazla kişi görür.

Merhaba Mustafa bey. Tur planınız ve rotanız gerçekten çok güZel. Aslında benimde görmeyi istediğim ve zaman zaman hayalini kurduğum bir güzergah. Tur ayrıntıları için sizinle görüşmek isterim. Telefonum 0532 4206074.

Geri