Asıl sorgulanması gereken de bu idi. Benimle kişisel derdi olanlar yine başka yerlere vurdu bu mesajı da. Böylece ana fikir yine kaynadı gitti. Ülkemizin öğretmenlerinin bile bisiklet sporuna bakış açısı böyle. Yaz kış okula bisiklet ile gidiyorum. Bana da "keriz" diyorlar, "pis faakir bir araba bile alamamış" diyorlar vs vs...Benim anlamadığım öğretmenlerin bu kafa yapısına ne ara ulaştığı.
dua tepe granfondodan 600 tl aldımAsıl sorgulanması gereken de bu idi. Benimle kişisel derdi olanlar yine başka yerlere vurdu bu mesajı da. Böylece ana fikir yine kaynadı gitti. Ülkemizin öğretmenlerinin bile bisiklet sporuna bakış açısı böyle. Yaz kış okula bisiklet ile gidiyorum. Bana da "keriz" diyorlar, "pis faakir bir araba bile alamamış" diyorlar vs vs...
Dünyanın her yerinde spor yapıp da başarılı olana para verilir. Bizde para verip spor yapıyoruz. Sözgelimi İzmir Gran Fondo'da genel klasman birincisi bile para ödülü almıyor ve üstelik üzerine para veriyor. Bu sizce de saçma değil mi? Adam 100+ bir parkurunu 35 ortalamanın üzerinde bitirebilecek performansa sahip ama para kazanmıyor.
Basit bir açıklaması var.Sözgelimi İzmir Gran Fondo'da genel klasman birincisi bile para ödülü almıyor ve üstelik üzerine para veriyor. Bu sizce de saçma değil mi? Adam 100+ bir parkurunu 35 ortalamanın üzerinde bitirebilecek performansa sahip ama para kazanmıyor.