Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türk Telekom sabit telefon ücretleri...

Scudo
Super tepkiler çıg gibi buyusun belki tepkimizi göstermek icın birkaçta tur duzenlerız:)

Bir sene önce kapattığım sabit telefon hattım, için dün telekomdan arandım.Kapanış verdiğim tarihten, bu güne borç tahakkuk ettirmişler.İtiraz edince ; yok efendim kapanış yerine iptal emri vermeniz gerekirdi.Kapatmak sadece numarayı konuşmaya kapatmakmış.Ben konuşmadığım telefonun parasını verdim.Bu konuda sabit tlfn kullanıcıları aynı tuzağa düşürülüyor.Kurumun hizmet sonlandırma talebinde bulunan kişiye açıklama yapması gerekir dediğimde bazı arkadaşlar yapıyor bazıları bla bla bla bir sürü laf salatası.En ufak kampanyadan günde defalarca kullanıcıyı haberdar edip kümeste tutmaya çalışan bu kurum,telefonunuzu iptal ettiğinizden sonrada,sizi tekrar arayıp özel tarife sunmaya çalışıyor.tamamen kurtulmak mümkün olmasada çoğunlukla cep tlf.nunu kullandığımdan sbt tlf.numu İPTALLLL ETTİRDİM. ADSL HATTIM İÇİNDE kablo nete geçtim hem hızlı ve ekonomik.

İptal ettirin arkadaşlar. Artık hemen hemen herkesin alternatifi var. Uydunet olanlar Uydunet' e Superonline Fiber olanlarda ona geçsinler. Olmayanlar da mesela benim gibi 8 liraya yavaş ama sınırsız Vodafone Cepnet kullanabilrler. Bir şekilde keyfimizden feragat edip tepki göstermeliyiz.

Geri