Scudo Sports

Türk Telekom sabit telefon ücretleri...

Taner Rona

Forum Bağımlısı
Tepki
687
Bisiklet
Bianchi
Selam arkadaşlar ...türk telekom yeni bir kararla 9.90 tl olan en düşük sabit telefon ücretini 19.90 tl ye çıkarmıştır.....

benim gibi yalnızca adsl alan arkadaşlara hayırlı olsun artık zaten kullanmadığımız telefona 10 tl daha fazla ödeyeceğiz

tabi bu uygulama ocak 2010 dan önce üyelik alan vatandaşlarımız için geçerli değil ...

türk telekom hep böyle git ,hep destek tam destek ....

• Beğen
Tepkiler: victory
Scudo
Merhaba,
Bulunduğunuz yerde KABLO INTERNET var ise. Daha ekonomık olabılır
Kablo ınternete geçmenizi öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Türk tele komla asla ilişki içinde olunmaz.Neyse ki şuanda kablolu internet ağları ve seçenekleri var.Özellikle süper online gibi.Ve süper fiber kablolarla inanılmaz kesintisiz hıza sahipsin.Zaten en çok tercih edilen abonelikler arasında..

Güzelim şirketi verdiler allahın Lübnan'lısına. Bulunmuş olduk bir tahahütde bitene kadar el mahkum ttnet deyiz.

ah kablo net olsa dururmuyum bir dakika ama yokki....simile ye geçsem biri ye geçsem ne yazar hepsi aynı altyapı ....

bize superonline yada kablonet lazım ....

Tamamen soygun nevrim döndü :( yeter artık bir gün olsun şu ülkede gün yüzü göremicekmiyiz..

@victory

Çooook zor çok..ttn de aynı turkcelli nede diğerleri.Hep maddiyat,hep maddiyat.İş yok.Her yer delik deşik.Neyse biraz gerginim , bu konulara.Mahalle içler acısı.:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Interneti kullanmaya devam edip, ev telefonunu iptal etme şansımız var mı?

öyle bir şansınız ne yazıkki yok eğer 4 gb internet kullanıyorsanız ev hattınızı ttneti kapattırıp wınna geçin bence daha ekonomik türkcell 4 gb wınn 39 tl ttnet ise 19.90 sabit ücret 28 lira 4 gb internet 48 lira gibi bir mebla yapıyor arada 9 lira fark var hemde heryerde internete girin kablosuz özgürlük:)

@krankmili

Evet var.Bir çok kampanya var.Türk Telekom abonelikten bedava milleti taksite bağlamış.Bazı firmalarda bunlara engel olmakla bunun önüne geçmiş durumda.
Mahkeme kanalı ile de bunu yapmanız mümkün,diye biliyorum.Google dan arama yaparsanız birçok seçenek var.

@krankmili

Bu kampanyada ise 2 yıllık abonmanlarına tanıdığı fırsat diye biliyorum.Yeniler için farklı bir uygulama var.Birde taksitleri ilk altı ay 26 tl falan veriyorsun diyede biliyorum.Aynısını kullandığım için.

Kablo net tüm illerde yokmuş 52 ilde var zannedersem ..mesela uşakta yok bugun sordum .

3g de upload ederkende kota dan gidiyor dikkat edin .yani hem veri indirirken hemde gönderirken..

@victory

o değilde, vınn ın hızıyla veri almak-göndermek cinnet geçirtir adama.

• Beğen
Tepkiler: victory
Evet sadana o kampanyadan faydalanıyorum.
Vınnn yavaşsa hiç yanaşmayayım bana 8 megabit bile yavaş geliyor.

@krankmili

sizinki 8mbit değildir, 8mbite kadar hızlıdır. 8mbitte sabit değildir kısacası. bende o paketi kullanıyorum. 8 mbiti gördüğü nadirdir. 2-3 mbit ortalaması var.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
evet vını hız bakımından önermem 8 mb e kadar kullanıyorum 5 6 mbde geziyo hız hiç 8 i göremedim en iyisi komşuyla anlaşmak 1 wireless modem alıp 4 bilgisayar kullanmak bizde 2 bilgisayar onlardada öyle 25 25 ücretleri paylaşıyoruz telefon ücretide onlardan bizimkisi kapalı aman ttnet duymasın :)

en uygunu kablonettir. üstelik hala Türk malı hizmet. ttnet i saudi telekom almıştır lübnanlılardan. superonline kendi altyapısını kurmak için vargücü ile çalışıyor. turkcell grup şirketidir superonline. turkcell in ortakları ise rus ve finlilerdir diye biliyorum o da türk malı saylanmaz. smile i bilmiyorum. 3g nin teorik hızlarını, sadece baz istasyonuna yakınken alırsınız. sonuç, sömürge bir ülkenin evlatları olarak bu şekilde sağılmaya devam edeceğiz. elin yunanında 32mbit internetin 10 yuro olduğunu da ekleyeyim.

Geri