Scudo Sports

Türk Mtb Camiamıza Hediyem

Scudo
Son derece başarılı.... Tebrik ederim.

elinize sağlık,güzel olmuş

MÜKEMMMMEEEELLLL!!!! elllerinize, vaktinize ve sanatçı ruhunuza sağlık.... facebook profilimde paylaşıyorum izninizle, üstelik müzik seçimi de çok uyumlu.

• Beğen
Tepkiler: pedaltutkunu
Çok güzel olmuş.. Elinize sağlık

mtb hayranı olarak zaten ülkemizde olması gereken bisiklet zevkle seyrettim.Eline sağlık güzel calisma olmus cekim olsun-müzik-özellikle yerli bisiklet kullanimi.asfalt-taslı dar yolda düsen oldu umarım bir seyi yoktur sert zeminde dusmek kötü oluyor.Geçmis olsun diyorum.bende yerli bisiklet kullanımı destekliyorum.salconada kullaniyorum.tam anadolu görünümü.özellikle videoda ilk cekim dikkatimi cekti su:D yasanti olsun -bisiklette te olmazsa olmazlardan:D

• Beğen
çok güzel zevkle izlenen bir klip olmuş ellerinize sağlık. bunları hep görmek istiyoruz

Muhteşem olmu gerçekten harika. :)
Böyle videoların devamını bekleriz ama :)

Bende mtb ve ülkemiz doğal güzelliklerinin hayarani olarak bu güzelliklerin görsel anlamda mtb sporunun çok iyi bir araç olabileceğini düşünmekle kalmayıp nacizane bu işler bisiklet tukunu ve video montaj yapabilen profosyonel bir kameraman tarafından nasıl yapılabilir bunu göstermek istedim

Sabah Mehmetin sayesinde facede izledim şimdi yorumumu yazayım.Cidden ellerinize sağlık müzik seçimi ve görüntüler çok güzel.tekrar ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Geri