ASinanB
Daimi Üye
- Tepki
- 184
Eminim hepiniz sıkılmışsınızdır bu sorudan 
Foruma kaydolduğumdan beri sürekli araştırmalar yapıyorum. Boyum 1.74 kilom 76. Yavaş yavaş kondisyonumu arttırıp önce haftasonları turları sonra da 4-5 günlük turlara çıkabileceğim bir bisiklet istiyorum.
Çok uzun zamandır forumu bisikletsiz olarak
takip ettiğimden dönem dönem bazı modellere yoğunlaşıyorum ama o kadar çok bilgi varki bir türlü tam karar veremiyorum. Anladığım kadarıyla istediğim özelliklerde bir bisikletin, alimünyum kadrolu, amortisörsüz, bagaj takılabilen, 28" ölçülerde bir bisiklet olması lazım. (Eklenicek başka özellikler varsa ekleyelim lütfen)
Son olarak yaklaşık 500 usd fiyatıyla (üst limitim) 2011 Sedona 321 de karar kıldım. Sizce yeterli mi? Fiyat/Performans durumu nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
Foruma kaydolduğumdan beri sürekli araştırmalar yapıyorum. Boyum 1.74 kilom 76. Yavaş yavaş kondisyonumu arttırıp önce haftasonları turları sonra da 4-5 günlük turlara çıkabileceğim bir bisiklet istiyorum.
Çok uzun zamandır forumu bisikletsiz olarak
Son olarak yaklaşık 500 usd fiyatıyla (üst limitim) 2011 Sedona 321 de karar kıldım. Sizce yeterli mi? Fiyat/Performans durumu nedir? Şimdiden teşekkür ederim.