Scudo Sports

Tur Bisikleti Seçimi

ASinanB

Daimi Üye
Tepki
184
Eminim hepiniz sıkılmışsınızdır bu sorudan :)
Foruma kaydolduğumdan beri sürekli araştırmalar yapıyorum. Boyum 1.74 kilom 76. Yavaş yavaş kondisyonumu arttırıp önce haftasonları turları sonra da 4-5 günlük turlara çıkabileceğim bir bisiklet istiyorum.
Çok uzun zamandır forumu bisikletsiz olarak :) takip ettiğimden dönem dönem bazı modellere yoğunlaşıyorum ama o kadar çok bilgi varki bir türlü tam karar veremiyorum. Anladığım kadarıyla istediğim özelliklerde bir bisikletin, alimünyum kadrolu, amortisörsüz, bagaj takılabilen, 28" ölçülerde bir bisiklet olması lazım. (Eklenicek başka özellikler varsa ekleyelim lütfen)
Son olarak yaklaşık 500 usd fiyatıyla (üst limitim) 2011 Sedona 321 de karar kıldım. Sizce yeterli mi? Fiyat/Performans durumu nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
linkler bozuk sanırım, görüntülenemiyor.

Evet bir karisiklik oldu. Performans bisiklete de bakabilirsiniz. Ayrica siteleri bazen guncel olmayabiliyor pazartesi gunu arayip daha kesin bilgi de alirsiniz. Bizzat alisveris yaptigim ve guvenilir buldugum icin onerdim sedona yol bisikletleri de gormustum magazalarinda.

• Beğen
Tepkiler: ASinanB
@Berk Boran
Geotech Life ın ön amortisörlerinin kilitlenemiyor olmasının asfaltta performansı düşürdüğünü okuyorum, çok mu etkiler acaba???

kron xc 1000 i tavsiye ederim.En fazla 800 liraya peşin alabilirsin. Kadrosu oldukça sağlam ve diğer parçaları da Alivio-Shimano. Ben de forumu uzun uzun araştırdıktan sonra sedona 711 v ve kron xc 1000 arasında kalmıştım.Sonunda kron aldım.

• Beğen
Sedona 311 kullanıyorum ve memnunum. 321 çok daha güzel bir model.

Ayrıca Trek FX 7.1, Scott P5, Geotech Life da güzel alternatifler.

Fiyat/Özellik olarak kabaca karşılaştırdıktan sonra hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa o modeli alın bence.

• Beğen
Geri