Scudo Sports

Tur Bisikleti Önerisinde Yardım

Tepki
23
Bisiklet
Peugeot
Merhaba :) Öncelikle ben mtb mi tur bisikletimi derken şehir bisikletini seçtim..Çünkü bizim burada dağ yok mtbyi kullanacak yer yok..Şimdi benim bütçem 900 tl ama ben 100 TL'sini aksesuar için harcıcam.Kaldı 800 TL.Ben Carraro Sportıve 224 düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Tercihim V-Fren.
Not:Bisikleti aldığım zaman hafta sonları 30-40 Km'lik tur yapmayı planlıyoruz..Gidiş-Dönüş

Boy:1.55
Kilo:45

28 inç olduğu için jantlar nasıl bir kadro boyu önerirsiniz?

Scudo
Bence aksesuardan vazgeç onun yerine üstüne 40 TL daha koy 225 al ;) Bence V frenin ayarıyla , balatasıyla , jantıyla uğraşacağına 40 lira daha ver HD fren al... Bide V fren yağmurda iş çok iyi olmaz.

aksesuardan kesinlikle bütçe kısma kask,gözlük,eldiven bunları unutma...

• Beğen
Tepkiler: buzçetin
Hocam Salcano City Sport 40, Carraro 224'ün belki en iddialı rakibidir. Yine de ucuz yol bisikleti modelleri(Salcano XRS700 gibi) bence daha çok işinizi görür.

@ersin cem emci

Ben de söylülyorum ama anlamak istemiyor :D (Anıl Çobanoğlu--Sokaktan arkadaşım :) )

herkez carraro sportive serisinden tavsiye etmis ama piyasada kaldi mi bakalim? 1 ay once ben hicbir yerde bulamamistim

5 kasımdan beri 224 kullanıyorum şehir içi kullanımda gayet güzel , v fren ucuz ve basit yeteri kadarda is görür disk fren takıntın yoksa düşünme al derim ama arkadaşların dediği gibi bulabilir misin bilmem ben mardin midyattayım aradım ikisini de bulmuştum 225 % 90 daha duruyordur 18' kadroluydu bursa osmangazi ilçesinde bi bisikletçide...

güzel bir bisiklet seçmişsiniz
boyunuza göre size S beden kadro olur.

@Anıl Çobanoğlu

Dostum bence CS40 tercih etmen daha mantıklı olur. Çünkü 244'e oranla artıları daha fazla CS40'ın.

1-Aynakol plastikten değil alüminyumdan üretilmiş.

2-Kadronun boğaza bağlanan yerinin alttaki kısmı kıvrımlı ve bu darbeye karşı daha dayanıklı olmasını sağlar.

3-Kadro mat ve daha şık duruyor.

4-Maşa Nex "P".

5-Salcano'ya bildiğin gibi sundu bisiklette yaptıracağız ve sıkıntı olmayacak.

6-Salcano bisikletin yanında her şeyi gönderiyor.(Pedal , park ayağı , reflektör vs.)

Bence bir daha gözden geçir ;) Özellikle de kadro olayına dikkat et.

Merida crossway serisine bir bak bence.

@enes savaş

Salcano almamakya ısrarcıyım ben kararımı verdim..Carraro sportıve 224 alacağım..

@Ozan Güneri

Merida bütçemi aşmasa iyi ama aşıyor

Merida Crossway 15 2014 modelini düşünebilirsiniz bence...Ben de bunu almayı düşünüyorum..İstanbulda sorduğum bir bisikletçide yeni gelmişti kredi kartına taksitle 900 TL ye verebileceğini söyledi..Ben de bu bisiklet hakkında fikirler almak için konu açtım...Arkadaşların bisiklet hakkındaki görüşlerini bekliyorum ona göre alacağım...

Geri