Scudo Sports

Tur bisikleti için dış lastik önerisi ?

Scudo
hem yol,hem tur için uygundur dişsiz olması yol tutuşunuzu artırır.bnm sirrus şehir bisikletinin üstünde çıkan lastikler bunlar.gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Selcuk ASLAN
700x28 700x32 700x35 profilleri olur... Şehir içi 700x28, şehirdışı-uzun tur için 700x35 veya 700x32....

ben şehir içi-dışı 700x32 kullanıyorum, çok memnunum...

@Selcuk ASLAN

aynen öyle...

700 mm cinsinden çember çapı, ki 28 inç'e tekabül ediyor

42 mm lastik et çapı

700x42 zaten çok kalın bir lastik... Sedona neden bu değerde çıkartıyor anlamıyorum. Zaten şehir içi kullanım için üretilen bir bisiklete göre fazla...

• Beğen
Yukarıda yazdım. 700x32, oluklu lastikle 500km üzeri turlar yaptım... Havayı biraz fazla ver (yanaklarında yazıyor maksimum kaç psi basabileceğin) 80 psi 700x32 için iyidir. (85 psi'a kadar limit var, markaya göre biraz aşağı-yukarı olabilir)

• Beğen
o iş uzun, bütçeye ve stoğa göre değişiyor

bütün bisiklet firmalarını araştırman lazım

700x32 zor bulunan bir lastik, 28 ve 35 bol miktarda var ama 32 çok az geliyor... Bulduğunu al... Çek malı bir lastik geldi bir ara, onu alma da ne alırsan al... CST bile şu an çok kaliteli bir ürün...

• Beğen
@Selcuk ASLAN

1 3/8 inç = 35 mm

yani 700x35

@Selcuk ASLAN

Bu lastiği mtb de kullanıyorum (26X1.60) 180 tpi yol tutuşu mükemmel, continental kesinlikle çok sağlam yapmış bu lastiği, ayrıca patlak korumasıda vardı bu linkte yazılmamış, lastik çok etli patlamıyor gerçekten, merdiven inişleri, stabilize yol, toprak yol, heryerde dişsiz olmasına rağmen başarılı. Tek eksik yanı normal bir lastiğe göre biraz daha toz toprak atması sanırım. Birde kendine has bir sesi var oda hoşuma gidiyor :rolleyes: .
Kısacası tavsiye ederim, yabancı forumlardada tutulan bir lastik.

700X32 mi yazılmamış, erdoğanları ararsan yardımcı olucaklardır.

Trek satan mağazalarda da bulabileceğinizi düşünüyorum.

Fx 7.3 ve 7.5 te Bontrager 700x32 standart geliyor.

Lastik Bahar Bisiklet in yıllık kataloğunda da mevcut. Bir araştırın isterseniz.

@kutay oner

benim specialized sirrus sport ile gelen lastiklerim de bunlardan. bisikletle 1200 km civarı yol yaptım ve 1 kere bile patlamadı. yol tutuşu da gayet iyi bence.

Bana bir konuda
(link)
bu lastikler önerilmişti fakat bana biraz tuzlu geldi açıkçası :)

• Beğen
Geri