Scudo Sports

Tünektepe "Antalya"

Kadir abi ben de bir kaç keredir deniyorum da ben de göremedim resimleri.
ressim.net sitesine ulaşılamıyor. Belirli kesime engellenmişmidir nedir site...:mad:

Scudo
@euners

Dediğiniz doğru ressim.net sitesinde bir sorun var fotografları yüklediğim yer burdaki fotografları desteklemiyor sanırım.. ama işin ilginci fotografları gören bir kesimde var benim gibi, anlam veremedim doğrusu...

@hüseyin özbakır

Fotografları yüklediğim wep sitesinde bir sorun var (www ressim net) sitesi fotografları desdeklemiyor o yüzden göremiyorsunuz sanırım.. ama görenler nasıl görüyor anlamış değilim veya göremeyenler niye göremiyor bir fikrim yok üzgünüm :(

fotografları göremeyenler şimdi bakabilirler :)

bende bundan 10 sene kadar önce bisikletimle çıkmıştım tünektepeye.. tabi elimde çıkartmıştım.. inerkende ayaklarımda botlarımla ön ve arka tekere fren yaparak inmiştim.. botların altı erimişti :) daha sonra da birkaç kere yürüyerek çıktım.. çıkarken portakal ağaçları sıra sıra dizilir.. diğer tepelerin hizasına geldikçe artık antalya da manzaranın içine dahil olur.. ve zirvede iken mucize gibi bir görüntü.. bir tarafta beydağlarının koyları taa kemere hatta olimposa kadar.. bir tarafta şehir laranın ötesine kadar.. bir tarafta dağlar.. fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler kadir.. bütün gezilerini yakından takip ettim.. özellikle antalyada büyümüş istanbulda yaşayan bir kişi olarak beni can evimden vurdun :) bu yaz antalyaya gelirsem hayal bile edemezdim bir zamanlar ama kesinlikle molasız çıkacağım :)

sevindim abi fotoğraflara bakıyorum hemen. netim yavas olduğu için biraz bekliycem. birde tünektepeye toplam kaç km tırmanılıyor?

Allahım bu nasıl bir gezi, nasıl bir manzara. Çok çok teşekkür ederim. Gerçekten içim açıldı. Akciğerlerim oksijenle doldu taştı. Ayaklarınıza ve ellerinize sağlık harikulade paylaşım için. İyi pedallamalar.

@engin özen

tünektepe manzarası ile olağanüstü bir yer zaten sizde gidip görmişsiniz iniş ise baya maceralı olmuş botlarınız için :D molasız cıkmak zor ama denemekte fayda var :)

ayrıca tüm gezilerimi takip ettiğiniz için çok teşekkürler engin bey sağlıcakla kalın selam ve sevgiler

@zahiradam

sonunda görebildiğinize sevindim :)... konu içinde kaç km olduğunu yazmıştım antalya merkezden 25 toplam gidiş dönün 50 km

@ozan çanakçı

çok teşekkürler beğendiğinize sevindim biz sadece gezip görüp fotograflayıp paylaştık görülmesi gerekn harika bir yer :) sağlıcakla kalın :)

Hocaamm :eek: resimler geri gelmiş :D yine yeniden baktım çok güzeller. elbet bir gün ben de gidicem Antalya'ya :rolleyes: Ha bi de "Yeşim(mavim:D ) taşım tam kalbimin üstündee :p :eek:
yakın bir zamanda görüşmek üzere..:in:

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Kadir bey istanbul'a hoş geldiniz. Bu sabah TÜNEKTEPE'e çıktım. Şöyle ki gördüklerimin yanında anlatılanlar hafif kalıyor. Rampalar harika o manzara için bisikleti sırtımda çıkarmaya razıyım. Ayaklarınıza sağlık, güzel anlatım ve görüntülü turlarınıza katılmak dileğiyle..

çok güzel bir gezi olmuş,ayaklarınıza sağlık,antalyanın manzarası bir başka tabi ))

@Nurşafak Arvas

Çok teşekkürler Nurşafak :D
fotografllar geri geldi bende çok mutlu oldum 18. kez baktım hepsi çok harika :D :D
Yeşim tam yerini bulmuş ordan daha huzurlu bir yer olamazdı onun için :) çok şanslı :D..

Kendine iyi bak görüşmek üzere umarım en yakın zamanda :)

@cemil can

Cemil bey çok teşekkürler :)
tünektepe için güzel anlamında ne söylense az kalır harika bir yer sizinde cıkıp görmüş olmanız harika sizin adınıza sevindim. rampalar yorucu ama gördükleriniz herşeye bedel ve değer :D sağlıcakla kalın turlarımıza bekleriz :)

@Mehmet Ser

dünkü tur harikaydı mehmet bisikletin cok güzel bu arada :) bir fotograf çekileyim dedim ama fotografta görüldüğü gibi elinden bile bırakmıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Merhaba Kadir Abi,

Nihayetinde fotografları görebildim.

Sen ne yapmışsın öyle ya.
Sen, her zaman güzel turlar yapar,
Sen, her zaman süper fotolar yakalar,
Sen, her zaman bizleri kendimizden geçirirsin.
Sen, her zaman bizleri mest edersin.

Ne diyeyim daha sana ben.Muhteşem bir tur olmuş. Senin ve diğer 2 arkadaşının emeklerine sağlık. Devamını dilerim.

Bravo Valla Söylenecek Kelime Bulamıyorum. Tur Kolik Olmuşsun Sen Kadir Abi. 2 Dk Dur. :d Bizlere Kötü örnek Olma :d Arkadaşlar Tüm Içtenliğimle Sizleri Kutlarım Paylaşımınız Için Teşekkürler. Emeğinize Sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Geri