Scudo Sports

Tünektepe "Antalya"

Scudo
@Muratcan Gümüş

Muratcan kardeşim katılımınla harika bir tur daha arşive eklenmiş oldu :) bu tur vukuatsız olmuş olması ile bir ilk :D umarım ilerde tekrar bir tur yapıp arşive ekleme şansı buluruz, kendine iyi bak sağlıcakla kal kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
@Cem Şentin

Çok teşekkürler Cem bey beğendiğinize sevindim. sağlıcakla kalın selam ve sevgiler... Seninde Kandilin kutlu olsun :)

@abdullah gökduru

Çok teşekkürler kardeşim :)
Farkı farkedenlere minnettarım :D Artık Antalya turlarıma ara veriyorum İstanbul"a dönme zamanı :) marmara gezileri ile devam :D Kendine iyi bak sağlıcakla kal

@RECEP İŞLEK

Çok teşekkürler Recep kardeşim. sağlıcakla kal görüşmek dileği ile

@Hasan Bahri Toros

Çok teşekkürler Hasan bol manzaralı mangalsız :D harika bir gezi oldu :) yakında umarım birlikte pedallarız sağlıcakla kal kardeşim selam ve sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@recep24ank

Çok teşekkürler Recep bey beğendiğinize sevindim :) sağlıcakla kalın. cennetten selamlar :)

@tayfun güleçyüz

Merhaba Tayfun :)
Mavi forman oldukca güzeldi :)
Antalyada yaşayan biri olarak çok şanslı olduğunuzu bilmenizi isterim :) 5 bir yanınız bisiklet turları yapabilecek enfes parkurlarla dolu :)

sizinde ayaklarınıza sağlık tünektepe performans gerektiren bol rampalı güzel bir yer. umarım bana tekrarı nasip olur diyorum.. sağlıcakla kalın

@M.Nuri TEKE

Çok teşekkürler :D

@M.Nuri TEKE

Evet adanın adı sıçan adası :) topçam mevkiinde olduğu için öyle yazdım :)
Fotografların bir çoğu masaüstü olmayı hakeden kareler bırak orda kalsın :D iyi seyirler :)

@cem deviren

Cem bey üzgünüm :) şans bana güldü ve çokta güzel değerlendirdik :)
sağlıcakla kalın selam ve sevgiler

• Beğen
Tepkiler: cem deviren
@Zeki.Alper

Zeki merhaba :)
Bu tur için facebooktan saat 16:00 da organize olduk 17:00 de tura icabet ettik :) sen online değildin üzgünüm..
Selcuğun kız arkadaşı çok şanslı :) onlara mutluluklar diliyorum...
Tünektepe her daim çıkılabilecek bir yakınlıkta bu şansı değerlendirenlerden olman dileği ile sağlıcakla kal selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@Ahmet Salih Özenir

Ahmet bey çok teşekkürler :)
Tünektepe beğenilmeyecek gibi bir yer değil o manzarayı görünce tüm yorgunluk gidiyor hele iniş ise bambaşka görülmesi gereken bir yer kesinlikle.. bende uzaktan sizin gibi çok bakmıştım :) bisikletle daha evvel çıkmayı denesemde kapalı zamana denk geldim bu sefer nasip oldu çok şükür umarım tekrarıda olur...

@Frédéric LAPOİNTE

Çok teşekkürler :) bisiklet forum alışkanlık yapar :)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler cüneyt bey sağlıcakla kalın...

@nalçacı42

Çok teşekkürler kıymetli abicim. gezimiz oldukca zevkliydi :) fotograflara yansımıştır umarım :D sağlıcakla kal abicim, konyaya selam ve sevgiler

@SALİH TUNÇKIRAN

Bilemiyorum şimdi denedim görünüyor. bir zaman sonra tekrar denemenizde fayda var..

Abi ben bu photoları neden göremiyorum ? Kırmızı çarpı işareti çıkıyo ya. Deli olcam. Herks ne güzel fotograflar diye yorum yaparken ben göremiyorum bile :((

Napabilirim ki ?

Geri