Muratcan kardeşim katılımınla harika bir tur daha arşive eklenmiş oldu bu tur vukuatsız olmuş olması ile bir ilk umarım ilerde tekrar bir tur yapıp arşive ekleme şansı buluruz, kendine iyi bak sağlıcakla kal kardeşim..
Çok teşekkürler kardeşim
Farkı farkedenlere minnettarım Artık Antalya turlarıma ara veriyorum İstanbul"a dönme zamanı marmara gezileri ile devam Kendine iyi bak sağlıcakla kal
Merhaba Tayfun
Mavi forman oldukca güzeldi
Antalyada yaşayan biri olarak çok şanslı olduğunuzu bilmenizi isterim 5 bir yanınız bisiklet turları yapabilecek enfes parkurlarla dolu
sizinde ayaklarınıza sağlık tünektepe performans gerektiren bol rampalı güzel bir yer. umarım bana tekrarı nasip olur diyorum.. sağlıcakla kalın
Evet adanın adı sıçan adası topçam mevkiinde olduğu için öyle yazdım
Fotografların bir çoğu masaüstü olmayı hakeden kareler bırak orda kalsın iyi seyirler
Zeki merhaba
Bu tur için facebooktan saat 16:00 da organize olduk 17:00 de tura icabet ettik sen online değildin üzgünüm..
Selcuğun kız arkadaşı çok şanslı onlara mutluluklar diliyorum...
Tünektepe her daim çıkılabilecek bir yakınlıkta bu şansı değerlendirenlerden olman dileği ile sağlıcakla kal selam ve sevgiler
Ahmet bey çok teşekkürler
Tünektepe beğenilmeyecek gibi bir yer değil o manzarayı görünce tüm yorgunluk gidiyor hele iniş ise bambaşka görülmesi gereken bir yer kesinlikle.. bende uzaktan sizin gibi çok bakmıştım bisikletle daha evvel çıkmayı denesemde kapalı zamana denk geldim bu sefer nasip oldu çok şükür umarım tekrarıda olur...
Abi ben bu photoları neden göremiyorum ? Kırmızı çarpı işareti çıkıyo ya. Deli olcam. Herks ne güzel fotograflar diye yorum yaparken ben göremiyorum bile (