turgut akyürek
Üye
- Tepki
- 6
arkadaşlar merhaba
ben yaklaşık 2aydır bu forumdan mtb markaları, donanımları ve hepsinin +/- yönleriyle ilgili yorumlarınızı okuyorum..
ilk başta kafamda güvenilir ve almaya değer bulduğum 5 marka vardı:
scott - trek - specialized - cannondale ve tabii giant
zaman içinde trek ve specializedi eledim..
şuan elimde diğer 3ü kaldı
bütçe 1000e kadar çıkabilir fakat oturduğum apartmanda kazan dairesinden başka koyacak yerimin olmaması ve tabii ilk bisikletim ollacak olması beni temiz 2.ele itiyor.
artık şunu biliyorumki aşağı yukarı tüm kadrolar uzakdoğuda yapılıyor.
burada ası önemli olan üzerindeki donanımları..
o yüzden alacağım bisiklet donanım olarak iyi olmasa bile zaman içinde geliştirebilirim.
sonuç olarak elimde alabileceğim çok temiz 3farklı marka/model var:
-scott aspect40-2010
-cannondale f9-2009
-giant terrago2-2009
giant hem görüntü hemde donanım olarak diğerlerinden 2gömlek üstte fakat arada da 250TL gibi gözardı edilmeyek bir fark var
siz ne dersiniz?
bu arada terrago2yi nette araştırırken terrago1(2009) resimlerini gördüm ve lacivertle mavinin uyumuna bayıldım..
(link)
yani temiz terrago1 (M kadro) bulursam hiç düşünmeden alırım..bilen gören varsa haber vesin
ben yaklaşık 2aydır bu forumdan mtb markaları, donanımları ve hepsinin +/- yönleriyle ilgili yorumlarınızı okuyorum..
ilk başta kafamda güvenilir ve almaya değer bulduğum 5 marka vardı:
scott - trek - specialized - cannondale ve tabii giant
zaman içinde trek ve specializedi eledim..
şuan elimde diğer 3ü kaldı
bütçe 1000e kadar çıkabilir fakat oturduğum apartmanda kazan dairesinden başka koyacak yerimin olmaması ve tabii ilk bisikletim ollacak olması beni temiz 2.ele itiyor.
artık şunu biliyorumki aşağı yukarı tüm kadrolar uzakdoğuda yapılıyor.
burada ası önemli olan üzerindeki donanımları..
o yüzden alacağım bisiklet donanım olarak iyi olmasa bile zaman içinde geliştirebilirim.
sonuç olarak elimde alabileceğim çok temiz 3farklı marka/model var:
-scott aspect40-2010
-cannondale f9-2009
-giant terrago2-2009
giant hem görüntü hemde donanım olarak diğerlerinden 2gömlek üstte fakat arada da 250TL gibi gözardı edilmeyek bir fark var
siz ne dersiniz?
bu arada terrago2yi nette araştırırken terrago1(2009) resimlerini gördüm ve lacivertle mavinin uyumuna bayıldım..
(link)
yani temiz terrago1 (M kadro) bulursam hiç düşünmeden alırım..bilen gören varsa haber vesin