Tubus Cargo 28" Siyah

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Ürün 1 hafta önce alınmıştır, dünyanın en kaliteli tur bagajıdır. 40 kg taşıma kapasitesi, 2 yıl mobil garanti(turun ortasında bozulduğunda bagajın seri numarasını söylemeniz kaydıyla bulunduğunuz konuma yeni bir bagaj gönderiliyor) ve 10 yıl da standart garantisi vardır. 28" bisikletler için uygun olan modeldir. Sanırsam hem disk hem de V frene uygun.
Bagaj hiç kullanılmadı, yalnızca 1 defa meraktan bisiklete takıldı, üzerine 1 kg bile yükleme yapılmadı, öylece duruyor. Paketi, vida kutusu, kullanım kılavuzu, gelen tüm vidaları-pulları vs. duruyor, sıfırdan farkı yoktur.
Şu an bisiklet gezgininde 105 euro civarı, 320 lira yapıyor. Benim istediğim fiyat ise, pazarlıksız bir şekilde 240 tl. İstanbul Avrupa yakasından elden teslim edebilirim, Anadolu yakası için ise Eminönünde bulunan iskelelere kadar getirebilirim.

https://i.hizliresim.com/Knlk1a.jpg
Örnek resimler;
https://i.hizliresim.com/xEDbXD.jpg
https://i.hizliresim.com/wj6L9g.jpg
 
Scudo

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
İlan günceldir arkadaşlar, üniversite 2. sınıf ve alt sınıflarda ki tüm arkadaşlar 10 lira indirimle 230 tl, diğer kişilere 240 liradan ilan günceldir.
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Şu birkaç gün içerisinde satılır ise son olarak 220 tl den vereceğim.

Satılmaz ise alacağım ürün için param elimde olacağından tekrar 230 liradan satışa devam edeceğim.

1 defa montaj edilmiş ve montaj dışında hiç kullanılmamış, sıfır, 2 yıl mobil garantili, 10 yıl standart garantili, 40 kg taşıma kapasiteli, 28"-v fren uyumlu mükemmel bir tur bagajı.
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Arkadaşlar garanti süresini yanlış yazmışım düzeltiyorum hemen;

3 yıl mobil garanti : Dünyanın herhangi bir yerinde turun ortasında bagajınız kırılır/hasar görürse doğrudan tubusu arıyor ve bagajın seri numarasını söylüyorsunuz. Siz ürünü göndermekle/onlar incelemekle vs. uğraşmadan doğrudan en hızlı kargo ile bulunduğunuz konuma yeni bir tubus cargo gönderiyorlar.

30 yıl standart garanti : Bu da standart garanti, herhangi bir sorun olursa bagajı tubusa gönderiyorsunuz ve onlar da olabildiğinde kısa sürede inceleyip gerekeni yapıyorlar.

Ürünün bisiklet gezgini satış linki (105 euro) : (link)

1-2 gün daha 220 liradan günceldir.
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
İlan günceldir Mart ayı sonuna kadar satılmaz ise kesin alacak bir arkadaş var. Aynı zamanda şu an kararsız olan 2 arkadaş da var.

Ve bir haftalık indirim de sona erdi, Fiyat 230 tl den günceldir ve bu fiyat bana geliş maliyetidir. İsteyen arkadaşlar bisikletgezgininden 105 euroya satın alabilir.
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Bugün tekrar bisiklete takarken, sele altı borusuna sabitlenen karbon parçanın çok küçük bir bölümünde ufak çizik oluştu. Bu sebeple 220 tl den günceldir ilan.

Çubuğu yan çevirirseniz bile görünmeyecektir, ufak bir soyulma. Sıkıştırma vidasını tam sıkmadan bisiklete takıp doğru uzunlukta sıkıyordum. Vidayı birazcık fazla sıkmışım, çubuğu birazcık ittirince hafif bir soyulma oldu yüzeyinde. Önemsiz bir şey ama alacak kişinin bilgisi olsun diye yazıyorum.

Bagaj şu an tekrar paketinde duruyor, sadece bisikleti araç içinde kendi evime götürürken, poşette bagaj taşımak ile uğraşmamak için bisiklete takmıştım, tekrar kullanmadan çıkardım.
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Ay sonuna kadar bir arkadaşa rezerve edilmiştir, satıldığında ilan güncellenecektir.