Scudo Sports

truvativ team 90 mm

umutkahraman

Forum Bağımlısı
Tepki
1.288
Bisiklet
Geotech
slm arkadaşlar.aranızda bu gidon boğazını kullanan varmı.varsa görüntü(şaft borusunu saran yer tek vidalı nasıl duruyo gibi),sağlamlık ve fiyat bakımından beni aydınlatsın.teşekkürler.

Scudo
Ben kullanıyorum. Bence bisiklet üzerinde duran en şık parça.Truvativ ler hem hafif hem çok şık fiyatı da makul derecede diyelim =) almak isterseniz bende truvativ team boğaz , stylo wcs gidon var sıfır gibiler.Düşünürseniz özel mesaj atmanız yeterli :) İyi forumlar... :)

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Fiyat ve performans olarak güzel bir ürün açıkcası tavsiye ederim.8000km'nin üzerinde kullandım halen kullanmaya devam ediyorum.

(link)

(link)

• Beğen
@Mehmet Boran

gidon tutma çapları neler acaba

31.8 mm'dir.Fakat sizin aradığınız team modeli bunda ise rouleur yazıyor açıkcası aralarındaki farkı bilmiyorum fakat görüntü ve çap olarak aynı.

• Beğen
bende team gidon ve boğaz kullanıyorum 5 ay gibi bir süredir oldukça memnunum tavsiye edebilirim:)

• Beğen
deniz kalaycı tavsiyen için teşekkürler ama benim gidonum var.amoeba scud carbon un 25.4 lük gidon çapı var.ona uygun bişi bulmaya çalışıyorum.set olarak alcak olsaydım tercihim truvativ olcaktı.boğaz çok hoşuma gitti.ama hepsi 31.8 lik çapta ne yazıkki.

@H.Deniz Kalaycı

ilgilenirim.ama marka model ve uzunluk belirtsen iyi olur.

Geri