Triban 3 vs Salcano xrs060?

Tepki
4
Bisiklet
Bisan
Merhaba arkadaşlar
Bu iki model arasında kaldım daha önceden yol bisikleti kullanmadım ama geçmek istiyorum. Donanım olarakta hangisi üstün bilgilendirirseniz sevinirim. Fiyat: Salcano 880 TL Triban 3 899 TL
İyi forumlar

Scudo
Tepki
20
Bisiklet
Salcano
Salcano xrs060 yol bisikleti değil bana göre. Tourney arka aktarıcı var. Kadronun da yol bisikleti düşünülerek yapıldığını sanmıyorum. Hiç takılmam ama ağırlık biraz fazla sanki. Ben Triban 300 kullanıyorum yani triban 3. Tourney de kullanmış birisi olarak tourney ve triban 3 de kullanılan microshift aktarıcıların alakası olmadığını düşünüyorum. Triban 3 ün kadro yapısı benim hoşuma da gitti. Bana sorarsanız her türlü kişiselleştirmeyi kaldırabilen bir model. Triban konusunda benim ve bir çok arkadaşın bisikletlerini görebilirsiniz. Bana sorarsanız triban 3 daha uygun bir seçim olacaktır. Ama şöyle de bir durum var xrs060 ı 880 den çok daha aşağı fiyata bulma şansınız var biraz araştırarak.

Sarper Tuncer

Forum Demirbaşı
Tepki
391
İsim
Sarper
Bisiklet
Mosso
bende triban diyenlerdenim kardeşim. triban 3 gerçekten fiyatı için çok çok kaliteli bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Sedat Altay
Tepki
95
İsim
Burak
Bisiklet
Mosso
Triban 3 derim ben fiyatına göre çok güzel bir bisiklet. Salcano daha çok şehir bisikleti kadrosuna drop bar takılmış gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Sedat Altay

BF Okuru

Üye
Tepki
65
Açık ara Triban 3 önde. Forumda triban kullanan çok arkadaş var. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Tepki
4
Bisiklet
Bisan
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar şuan ikinciel temiz tríban3 bulursam alacağım yoksa sıfır alacağım