Triban 3 internet siparişi

Tepki
20
İsim
M. C.
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar merhabalar. Triban 3 marka bisikleti almaya karar verdim lakin ankara decathlon mağazasına yol bisikleti getirilmediğini söylediler. Dolayısıyla şimdilik tek seçeneğim internetten sipariş vermek olacak. Ancak bisiklete yeni merak salan biri olarak gelen paketin kurulumu ve bakımları için nasıl yol izlemek gerekecek? Bir de kentpark ile ikamet yeri arasında epeyce mesafenin olduğunu düşününce işin içinden pek çıkamadım. Daha önce internnetten alan arkadaşların yardımını bekliyorum. İyi ve keyifli haftasonları dilerim.

Scudo

YüzSürKoş

Forum Bağımlısı
Tepki
1.522
@GayriMütenahi
Merhaba .Decathlon'dan alınan bisikletler %95 kurulu olarak gönderilmektedir. Geriye kalan %5'lik kısımda; pedal montajı ve gidon ayarı gibi basit bir-iki işlem vardır. Bu işlemleri yapabilmeniz için gerekli aletler alacagınız bisikletle birlikte gönderilecektir. Ayrıca; (link) aracılığıyla da yapmanız gerekenleri görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: fatihtemizer

Ogulcandaan

Daimi Üye
Tepki
192
Bisiklet
Merida
Bisiklet Kurulumu: Bisikletlerinizi %95 kurulu olarak göndereceğiz. Sizin yapmanız gereken %5'lik kısımda neler olduğunu görmek için aşağıdaki videomuzu izleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Tepki
20
İsim
M. C.
Bisiklet
b'Twin
arkadaşlarım sağolun. internnet sitesinde o kısmı okudum ama belli periyotlarla bakım süreleri var. hatta ilk birkaç saatlik kullanım sonrası bakımları. bunları herhangi bir bisikletçide yaptırabilir miyiz?

YüzSürKoş

Forum Bağımlısı
Tepki
1.522
@GayriMütenahi
Kurulumunu yaptıgınızdan sonra Gazı emır subesıne goturursenız gorevlı arkadaslar bisikletınızın ınce ayarlarını yapıcaklardır.Decathlonda bıldıgım kadarıyla bır kez ucretsız bakım bır kez de 6. ayda ucretsız bakımı yapılıyor.Normal bakımlarınızı da yıne Decathlonda yaptırmanızı tavsıye ederım.

Recep-Şahin

Daimi Üye
Tepki
476
Bisiklet
KTM
bisiklet büyük oranda toplanmış olarak geliyor.Sadece gidon ve pedalların montajını siz yapıyorsunuz onlar için de gerekli aletler bisikletle beraber geliyor.Pedalların montajı basit gidon açısını da triban 3 fotoğraflarına bakarak ayarlayabilirsiniz.

Tepki
20
İsim
M. C.
Bisiklet
b'Twin
Siparişimi verdim, bisikletimizi bekliyorum büyük heyecanla. Yanına indirimli verilen (link) kaskı ile (link) sayacı da ilave ettim. Bu ürünlerle ilgili yorumlarınız nedir arkadaşlarım?

lealtad

Forum Bağımlısı
Tepki
1.602
İsim
Hüseyin
Bisiklet
Diğer
Bakımları Decathlon'a yaptırın ama ufak bir ayrıntı var. Sonuçta orada da yetkili ve işe ve sektöre yeni girmiş kişiler olabiliyor. Bakım yaptırırken bu konuda biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Mesela hafta sonu gidin ve çok geç yada çok erken olmasın. Hafta sonları gün ortaların mağazanın tüm personeli orada olur işi en iyi bile kişi halleder. Lakin misal hafta içi bir gün gidersiniz bakımı en iyi yapacak kişi izinlidir ve başkası yapar. Bu tarz durumlarıda göz önünde bulundurun bence

Tepki
20
İsim
M. C.
Bisiklet
b'Twin
Teşekkür ederim lealtad hocam. Dikkate değer bir bilgi.:harika:

baykus54

Üye
Tepki
15
İsim
cem
Bisiklet
KTM
bende internetten almayı düşünüyorum ancak boyum 186 ve sadece 57 kadro var 60 kadro yok ne yapmalıyım

lealtad

Forum Bağımlısı
Tepki
1.602
İsim
Hüseyin
Bisiklet
Diğer
Ya gelmesini bekleyeceksi yada bir şekilde triban 3 57 kadro bulup deneme sürüşü yapacaksın
@baykus54

baykus54

Üye
Tepki
15
İsim
cem
Bisiklet
KTM
bulunduğum yerde imkansız diyebilirim riske girmek istemiyorum stoklara gelince de bu fiyata olmaayacağını tahmin ediyorum