Scudo Sports

Triathlon Federasyonu Seçimi

@tria

Herkesin özgürce istediği yarışa girme hakkı vardır.Bunu da hiçbir şekilde eleştiremezsin.Kurtuluş savaşıyla bağdaştırman da çok komik olmuş.
Bu yönetime sahip çıkmak triatlona ihanettir.
İtiraf et sen de oyunu değiştirenlerdensin.
Ve vicdanın seni bu şekilde konuşmaya zorluyor.
Söylediklerin kendinle çelişiyor.
Külüpler falan seçmedi.Düzmece külüpler seçti.
Anlamak istemiyorsun.Ben de bundan sonra anlatmak istemiyorum.
Sana yeni yönetiminle başarılar dilerim.Hangi kurul için söz aldın?
Onuda açıkla istersen...

Scudo
@turkishtriathlete
sana cecapları yarışta söyleyeceğim: 2008 alanya 30+ 306 nolu 6. sırada bitiren yarışçı

kanuni ve ahlaki yapılan her iş kutsaldır konuşmaya gerek yok bence bu konuyu kapatıp işimize bakalım seçim bitti yönetim geldi bu işler boşa vakit kaybı zamanı ve enerjiyi başka işlerde olumlu kullanmak gerek
saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: afg1
@TTF DİSİPLİN KURULU BSK

Hayatında sporun s si ile uğraşmamış insanlar sporu yönetmeye çalışmasınlar....

@Oksal Özdöl

Acikcasi ben bu fikrin temelini anlamis degilim... Futboldan oynayamayan kisiler gayet guzel hakemlik, federasyon baskanligi, hatta teknik direktorluk bile yapabiliyorlar. Ulkemizde ve dunyamizda cok ornegi var.

Federasyonu savunmak amacli yazmiyorum, zira kim olduklarini bilmiyorum bile. Ama kim olursa olsun, bir sporu (illa ki triatlon olmasi sart degil) yonetmek isteyen birinin eski triatlet ve/veya eski sporcu olmasi gerektigine inanmiyorum.

Spor yoneticiligi ile sporculuk farkli seylerdir.

Daha onceki yazilarinizdan federasyonun sac bas yoldurtan uygulamalari ile ilgili cok sey okudum ve size hak verdim. Ancak yine de sikayetlerinizin ekseninin onyargiya kaydigini dolayisiyla inandiriciligini ve ikna ediciligini kaybettigini dusunuyorum.

Saygılar,
-levent

• Beğen
Tepkiler: Fırat Dizman
@levo_redkid

Bir konuda bilgi sahibi olmak ayrı , o konu hakkında başkalarını bilgilendirmek ayrı. Yani siz bir bilgiyi çok iyi bilebilir ve uygulayabilirsiniz. Ama o konuyu başkasına anlatamazsınız.

Aynı olay yönetim kadrosu içinde geçerli. Yönetim kadrosundakiler illede triathlon yapmış , bisiklet sporu yapmış yada futbol oynamış kişiler olsun demiyorum. Ama spor konusunda mutlaka ileri seviyede bilgili olmaları ve bir konu üzerinde yönetme bilgisini barındıran kişiler olmaları o sporun yada şirketin ilerlemesi için birinci kıstastır.

Üniversitede beden eğitimi ve spor yüksek okulunda sadece bunun için açılmış 4 senelik bir okul var spor yönetimi diye. Bu bölümü bitirmek için sporcu olmanız gerekmiyor ama sporu daha önemlisi ise sporcuyu bilmeniz gerekiyor. Bizim ülkemizde böyle bir sistem yok siyasi gücü olan herkez heryere gelebiliyor. O konu hakkında bilgisi varmış yokmuş hiç önemli değil...

• Beğen
Tepkiler: hamit kahraman
@hamit kahraman

Bakıyorum hala yeni federasyon baskanının yaptıgı işle kafayı bozmuş olanlarınız var.Ben bu gruba sizleri dinlemeye ve sorunlarınızı yönetime taşımaya ve sporcu haklarının korunması yönünde faydalı olmaya geldim ama bunun yeterince anlaşılabildiğini göremiyorum.Bundan böyle yönetim kurulu baskanına veya federasyon mensubuna hakaret eden olursa yasal işlemi başlatacağım.Gerekirse bu siteyi kapattıracağım.Söyleyeceklerim bunlar...

Av.Osman BULDAN
TTF Disiplin Kurulu Başkanı

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
Sayın Osman Buldan, biraz ileri gidiyorsunuz, hakaret eden olursa avukatlığınızı yaparsınız ama burası forum,burda insanlar özgürce fikirlerini söyleyebilirler, herkes federasyonu övmek zorunda değil, bence siz burada tehdit savurarak değil yeni federasyon yönetimi olarak icraatınızla susturun insanları. Zaten bir avuç sporcunuz var onlarla da kavga etmeyin aksi halde federasyon falan kalmaz elinizde.

@TTF DİSİPLİN KURULU BSK

öncelikle siteyi kapatabileceğiniz zannetmiyorum,ikincisi :insanları susturarak sorunları çözemeyiz ,bırakın konuşsunlarki herkes kimin ne olduğunu görsün,ayrıca bu üye 3 ayrı nickle giriş yaptı(bu sadece benim tahminim graocnyte-turkishtriahtlet ve gerçek adı :Çağlar Taş-Eğer bu değilse bu üç nike sahip kişiden bu konuyla ilgili özür dilerim ama sanmıyorum,edep aynı edep ne yaparasa yapsın biraz yapmacıklı konuşuyor ama sonunda dayanamıyor ) ve 3 ünde de yaptığı ukala ,terbiyesiz yorumları sonucu site yönetimi tarafından atıldı ki siz daha hiç birşey görmediniz .Bunun dışındada bazı arkadaşların felsefesi aynı ,bağcıyı dövmek,bu federasyon yönetimi ağızınla kuşta tutsa bu şekil konuşmaya devam edecekler ,sporda vücut gitmediği zaman ağıza vurur insanın çünkü yapacağı çok şey yoktur ve ne enteresan burada muhalefet diyemiyorum edepsizce yorum yapan bazı üyeler son iki yılda hiç ,bazılar en fazla 2 yarış koşmuş .esas yarışan bizler ise ,sıkıntıyı çekmemize rağmen dayanmaya ve birşeyleri değiştirmeye uğraşıyoruz ,şu an sanki başkası gelse çok şey değişecek ne olacak sihirli deyneği olanmı var zaten iki aday vardı.
Neyse siz çalışmaya devam edin bence,yanlız sizdende site şu an bir savunma isteyecektir bu konuda ,çünkü bu adam buradan bana hakaret ettiğinde bende aynı şeyleri yaptım ve ....O yüzden onbinlerce üyesi olan bir siteyle bir kişi için uğraşmayın ama tabi herkesin hakkını vererek.Ama ben daha önce söyledim,
BUNLARIN TÜM CEVABINI GELECEĞİ İLK YARIŞTA İSTEYECEĞİM(siz ,bence şu an arada olsada yarışan veya çalıştırıcılık yapan kişiyle ilgili Triahtlon federasyonunca ceza almasını sağlamalısınız .
saygılarımla

@mcaliskan23

İLERİ FALAN GİTTİĞİM YOK.BURANIN FORUM OLMASI HAKARETİN SERBEST OLDUĞU ANLAMINDA DEĞİLDİR.FEDERASYON ÇALIŞMALARI ELEŞTİRİLEBİLİR ANLARIM AMA MESLEKİ UĞRAŞLAR ALAYA KONU YAPILAMAZ.ELBETTEKİ GEREĞİNİ YAPACAĞIM.BEKLE VE GÖR.

AV.OSMAN BULDAN

@TTF DİSİPLİN KURULU BSK

Burası adı üzerinde bir forum insanlar forumlarda yorum yaparlar.Benim yazdıklarım rahatsız etdiyse cevap yazabilirsin.
Ben de yorum yapıyorum hakaret etmiyorum.Hakaret olarak algılaman yanlış.Nelerin hakaretin olduğunu mesleğinden dolayı daha iyi biliyorsundur.
Sporcuların sorunlarını yönetime taşımana da gerek yok zaten bir çift gören gözü olan bu sorunları görebilir...

@Fırat Dizman

Mesajnı anlamıyorum benim başka biri olduğumu mu söylemeye çalışıyorsun?
Ya da benim graocnyte-turkishtriahtlet old. söylemeye çalışıyorsun?
Eğer öyleyse ben Hamit Kahraman'ım.Dediklerini tanımam.
Benm yazdıklarım hakkında bir sorunvarsa bana iletmeni tercih ederim.
benim yazdıklarıma karşı çıkan kişiye değil.Yarış koşmuş ya da koşmamış olsamda triatlon hakk. yorum yapabilirm.
Burayı organize bir şekilde şu anki yönetime karşı olanları ortay çıkarma forumu olarak kullanmanız hiç doğru değil.
Triatlon kişilerin sporu değildir.Cefa gösterenlerin sporudur.Kimse triatlonu sahiplenmeye boşuna çalışmasın.Gün olur devran döner...
Herkes her konuda istediği yorumu yapabilir.

@hamit kahraman

Yazımın için de tahmin diyorum .Uslup çok benzediğ için ,eğer öyle değilse zaten mesajımın muhattabı sen değilsin mesajı yazılmamış farzet,yoksay.Ayrıca kimseyi teşhir etmiyorum karşısında veya yanında, çünkü :bende hiç kimseye körü körüne bağlanmam.Kimin yaptığı doğru ise destekler ,yanlışsa tenkit eder söylerim.Tabi küçük bir ayrıntı var doğru ve yanlışı nasıl ayırt edeceğimiz, kime göre doğru veya yanlış ,zaten sıkıntı burada yaşanıyor.ben şu anki yönetime her yanlışında tepkimi koydum ,iyi birşey oluncada tebrik ettim forumda beni tanıyanlar bilir.Ama gerçekten şu an yönetime çok aşırı yüklenme var ,ben iyi demiyorum ama insanlara fırsat vermek gerek ,gene söylüyorum kim gelirse gelsin ,uzun zamanda bile çok şey zor değişir. bunu şuan ki yönetimlede alakası yok.Bu kadar triahtlonla ilgili olarak heralde birçok yarışa katılmış , tecrübelisindir. şu akyakada gerçekten konuşup ,senin düşüncelerini dinlemek ve beraber yarışmak isterim .
saygılarımla

kişilere tahmin adı altında yersiz ithamlarda bulunmak onca kişi içinde iftira atmak ayıptır saygısızlıktır, çağlar taş benim antrenörümdür.
Federasyon yönetimi sanki değişmiş de yeni yönetim bakalım ne yapacak diye beklemek saçma zaten önceki dönemde ne yaptıkları ve ne yapmadıkları ortada bu dönemde de kendisi seçilemeyeceği için (maalesef ilkokul mezunuymuş) domates satan seracılar birliği başkanlığı yapan ama sporla ilgili tek 1şey yapmamış olan bi başkanımız var...
ama evet hiç yoktan iyidir di mi?
bi federasyonumuz bile olmayabilirdi, tabii bunlar polyanna cılıktan başka birşey değil, bu ülkede gerçek emek bilgi değerli değil sadece siyasi çıkarlar ön planda oldukça bizim işimiz zor...

Arkadaşlar konu karşılıklı atışmaya dönüşecekse konuyu kapatırım, yazdığınız her cümleye dikkat ediniz size sunulan bu ortamı bu kadar kolay harcamayınız, sonra niye mesajım silindi niye konuyu kapattınız diye sitem etmeyin.

Sayın Disiplin Kurulu Başkanına;

Bisikletforum.com her biri farklı meslek dallarıyla iştigal eden ve yaşları 20-55 arasında değişen 25 asil yönetici tarafından yönetilmektedir.Öncelikle bunu bilmenizi isterim.

Kanuni yükümlülükerimizi bilmekte,zaman zaman ise kendi avukatlarımızla da görüşerek, her üyenin üye olurken okuyup kabul ettiği forum kurallarını revize etmekteyiz.

Bakınız en asli forum kurallarından biri de forumun en görünür yerinde ve iki dilde ne diyor:

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,
yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız destek (a) bisikletforum.org email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to destek (a) bisikletforum.org

Foruma yazılanlarla ilgili herhangi bir ihtilaf halinde 1.derece muhattaplarınızın yazanlar olduğunu ve sadece mahkeme kararıyla ilgili kişilerin bilgilerini size sunacağımızı bilmenizi isteriz.

"Gerekirse forumu kapattırırım" cümlenizi tehdit olarak algılamak istemediğizi bildirir federasyon makamına saygılarımızı sunarız.

@duyguny
ben kimseye iftira atmadım yazımda tahmin olarakta belirttim ama değiği isimler altında beni bilmeden ,tanımadan ,defalarca hakaret etti ,bumudur saygı ,Murat Resin dediği gibi olayı kişisellestirmiyor ve bu konuyla ilgilide bir defa daha mesaj yazmıyorum.Forumda bu tür yazılarımlada sıkıtığım insanlar varsa özür diliyorum benim tarafımdan konuyu kapatıyorum.
saygılarımla

Geri