Scudo Sports

Trek'e ZAM

Scudo
bisiklet için ölü diye tabir edilen aylar değil miydi bu aylar yanlış mı biliyorum. bu aylarda firmalar böyleyse yazın kim bilir nasıl zamlar gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Önder Bahadır
işte o yüzden Canyon candır :D

@sinobjk
Canyonun zamla ne alakasi var, anlamadim?

Diyanet bile yaptıysa bu kurnazlığı, artık herkes yapar

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Yakinda Türk bisiklet firmalarida zam yapar (salcano. Sedonna gibi) onlarda yakindir dolara geçerler

Geçen gün harici HDD fiyatı sordum firması çok yüksek bir rakam söyledi. Sebebini sorunca da "dolara göre satış yapıyoruz" dedi.

@Murat Cömez

vermiyor kimseye bayilik tek fiyat tek merkez. yok euro artmış yok dolar fırlamış vay efendim piyasa kötü zam yapayım falan. fiyat belli şekil belli :D

• Beğen
Tepkiler: mfurkanates
(link)

Haberin linki burada arkadaşlar. Artık hacı adayları 1400 TL fazla ödeyecekmiş...

vay arkadaş yıllar sonra bir bisiklet alacaz dedik dolar tavan yaptı ekonomik kriz geliyor. Şansa bak yaaa:acpsnr::agla:

@aeneskral
ölü aylarda zam çok klasik bir taktiktir.
Özellikle otomotivciler çok yapar.
Zaten talep yokken zammı yapar. Kimse farketmez.. Sonra yazın talep artınca zamlı fiyattan girmiş olur. Vatandaş alıyorsa zam kabul edilmiş demektir gelsin gani gani karlar... Vatandaş pahalı bulup almazsa bu sefer kampanya yapar eski orijinal fiyata indirir ;)

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Fuarda Trek'in Sahibi mi Satış Sorumlusu mu Kimse Artık Emonda'dan 4 Adet sattıklarını söyledi..Trek Modellerine Baktım da o parayı hakeden bir marka değil...Gidin Cube,Scott Alın Ama Trek Almayın:D

Ek:Bisikletçinin birinden zamlar Haziran Ayında Oluyor Diye Bir Söz Duymuştum.Zaten Çoğu Bisikletçi Açık Vade Hesabıyla Çalışıyor.

Bu tabii ki beni ve annemi bağlar. Ve evet hac islamın farzlarından biri olarak belirtilmiştir. Savaş halleri durumunda gitmeniz farz değildir. Ülkemiz ekonomik anlamda bir savaşın içindeyken, hacca gidip bu dünyadaki günahlarını sıfırlamak isteyenlere anlam vermekte ben zorlanıyorum. Bir öğrenciyi 4 yıl okutsalar daha bir güzel olur diye düşünüyorum. Hem günahı affedecek ibadeti kabul edecek yegane Allah. Bilemeyiz ki yoldan bir bisikletli düşmesin diye kaldıracağınız taşın sevabını? Diyanet bile dolara geçmiş demek. Ne diyelim umarım Allah kabul eder.

@sinobjk
Orada haklisin ama canyonuda almak icin galiba almanyaya gitmek gerekiyor, tamda öylemi bilmiyorum ama eger öyle ise trekin falan fiyatlari almanyadada türkiyeden ucuz ve zamsiz.

Turkiye de kurumsal anlamdan bisiklet satis agi olan tek firma decathlon onada ilgi belli oranda onun disinda kurumsal bir firma yok patron zam yapilacak dedimi aninda yapiliyor durum bu..

cyclist türkiye de trekin marka değerinin L.Armstrong sayesinde 100 milyon dolardan milyar dolara çıktığı yazıyordu, şimdi Armstrongun piyasa değeri yerlerde geziyor ama trek para kazanmaya devam ediyor, serbest geçirme ekonomisi bu olsa gerek

Geri