Scudo Sports

Trek Tarifi (How to make TREK Carbon Road)

tolgayalcin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.408
İzlerken çok keyif aldım paylaşmak istedim. Açmadan önce forumu araştırdım fakat bulamadım. Umarım önceden açılmamıştır. Karbon bisikletlerde neden kaynak izleri yok ? Bu bisiklet gökten böylemi düşüyor diye araştırıken aşağıdaki trek fabrikasının videosunu buldum... Mükemmel.. Paylaşmak istedim. İyi seyirler.

Scudo
Tolga abi bu video aranıpda bulunamıcak olan bir video..Alıp binerken nasıl bir özen hassasiyetle yapıldığını görmek isteyenlere bu video yeter sanırım.Çok üsper ötesi paylaşım olmuş.Eline sağlık..İyi Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
video gerçekten güzel ama Trek 2010 yılıyla beraber kadro yapısını tamamen değiştirdi. onunlada ilgili videolar var sanırım

• Beğen
kadrodaki esneklik süper.trek gerçekten çok kaliteli bisikletler üretiyor.türkiye fiyatları uygun olsa zirkonyum kadro toplamak hayalim :)

• Beğen
Uretim hattinin goruntuleri gercekten super.

Yalniz bu tip gecmeli yapistirmali kadrolar dag bisikletinde en fazla xc yaris kullanimina yetecek dayaniklilikta olur gibime geliyor. Daha sert kosullar icin uretilen fs bisikletlerde genelde on ucgen icin tek parca kalip sistemi var.

• Beğen
Geri