Scudo Sports

Trek mi, başka bir marka mı?

Eren Şen

Üye
Tepki
0
Arkadaslar merhaba kusura bakmayin yaşım 17 ama ağız alışkanlığı olarak arkadaş diyorum. Uzun zamandır, yaklaşık bir yıldır bisikletler hakkında araştırma yapıyorum fakat ne alacağıma henüz karar vermiş değilim. Sanırım bütçem 2000 tl olabilir maksimum. Aklımda Trek DualSport serisinden bir bisiklet vardı fakat çok pahalı oluyor. Bunun yerine tavsiye edebileceğiniz başka bir marka-bisiklet varmı?
Şimdiden teşekkürler :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Scudo
markaya cok asiri bakma bence, kompenent onemli, carraro kullaniyorum, herkes bana guzel marka degil diyordu, 50 km'de araba carpti, kadroda hic bir sey yok, gidip de bim bisikleti alma da ben sana milyon marka sayarim guzel olan.

Kompenent nedir? :/

fiyat performans arıyorsanız mosso var. kötü servise göz yumup alabilirseniz parasının karşılğını baya veriyor ve genelde hafiftirler benzerlerinden.
carraro da fiyat performans konusunda iyi.
seçenek bol. çuvalla firma var :) bütçenize göre model bulun özelliklerini yazın burda mutlaka herkes belli bilgilendirmeler yapacaktır.

@Eren Şen

:) Merhaba.Komponent;değiştiriciler,Vites Sistemi vs.
Trek fiyatları tuzlu,yani değiştiriciler fiyat'a yansımamış..

@Kadir Altuntaş

Teşekkürler :D

Trek DualSport serisi hakkında ki düşünceleriniz nelerdir? Duotrap özelliği çok hoşuma gitti bulabilirsem ikinci elini alabilirim.

(link)

hangi seri?

@Kadir Altuntaş

Trek fiyatlarının tuzlu olması Trek'ten diil devletin köküne kadar geçirme politikasından oluyor.....Kıbrıs'ta ucuz diyorlar,oradan alınabilir. :in:

Treklerin pahalı olmasının sebebi adamların sattıkları ürünlere ömür boyu ücretsiz bakım ve ömür boyu garanti vermesinden dolayı. Oysa diğer Mosso, Salcano, Carraro, Whistle, Sedona, Kron gibi markalarda böyle bir şey söz konusu değil.

Model olarak 8.3-8.4-8.5-8.6 dusnuyorum

@Emre Yönlüer

Kibristan nasıl alabilirim bildiginiz bir site varmı?

@Eren Şen

Forum'da konusu vardı ama o yorum yapılalı uzun zaman oldu... Hangi konu başlığındaydı hatırlamıyorum :(

@Hasan Kılınç

ömür boyu ücretsiz bakım gerçekmi?
yani ben 2 ayda bir bakıma sokabiliyormuyum bisikleti

@Hamit E.

İlk sahibi ölene kadar garanti var da,ömür boyu bakım olsa bile burada olmaz sanırsam,Türkiye burası... :eek:ut:

trek kullananlar açıklık getirirse memnun oluruz.
kullandığım mosso da ömr boyu kadro garantisi veriyor. inşallah birşey çıkmaz tabiki

Aynen kullanıcılar yorum yaparsa kesin bilgi alırız sanırım

@Emre Yönlüer

ben Kıbrıslı biri olarak bisikletimi Türkiye'den aldım geldim burada fiyatlar hiçte denildiği gibi değil. Ama istiyorsa Akcan bisiklet yazarak bulabilirsin İnternet sitesini +ödeyeceğin gümrüğüde fiyata eklemeyi unutmamalısın!

@Eren Şen

trek 8.6 ekipmanları iyi shimano slx kullanıyor 30 . ama maşa için bir şey yorum yapamayacağım.Bilgim yok.Trek kullanıyorum ama ücretsiz bakım konusunda bu zamana kadar bir şey duymadım .Ama ömür boyu garantisi var.

@Yavuz SOYLU

Belki dedikleri yer Rum kesimindedir. orası AB sayılıyorya....

Geri