Scudo Sports

Trek madone 6.9 ssl

Hem klasik hem de modern görünüm çok güzel bi iş çakmış ortaya bravo.

Scudo
Son zamanlarda Türkiyede yapılan en değerli işlerden bana göre (Özellikle 2001-2009 modellerde Trek hastası idim, aynı zamanda birden fazla Trek bisiklet kullanmışlığım oldu).
Herşey yerli yerinde olmuş. Kadro kalitesi zaten tartışılmaz OCLV 55 sarım inanılmaz rijit ve kendini birçok platformda kanıtlamış bir kadro.
Açıları ise muhteşem (benim fikrim).

Çok küçük bir bilgi notu eklemek isterim , dediğim gibi Treklere özel bir ilgilm mevcut, Kadro 2007 model ,2007 yılındaki modelin adı Madone SSL 6.9 olarak geçiyor.

2012 de Kadro modeli Madone 6.9 SSL olarak geçiyor.

Çok ufak bir nüans farkı var arada :)

Gerçekten emeğinize ve ellerinize sağlık.

Buarada Kadro ölçüsü nedir ? Paylaşırsanız mutlu olurum.

Teşekkürler.

Bisiklet kültürü yüksek biri ile bu başlık altında tanışmak beni mutlu etti.2007 model ssl 2012 modele göre geometri ve tasarım olarak daha başarılı bir kadro gibi geliyor.Sizin söylediğiniz ufak detayı farketmemiştim.

Kadro ise 54 cm.

Ben Bianchi'nin mobilyalarla uyumunda kayboldum daha çok :) Çok başarılı bir proje olmuş.

Bianchi'nin eşsiz rengi olan celeste,her obje ile uyabilir sanki :)

hocam kadro ağırlıgı 1200 gr cıvarı olmalı sanırım? bende de benzeri ağırlıkta bir setup var 6,65 görebiliyorum. (100 gr ve 110 grlık sele ile)
bu arada elinize sağlık.

Açıkcası bisikletin ekipmanlarını Sedat arkadaşım özenle seçti,gidon ve sele borusu ENVE sele ise BERK COMP. adında butik bir firmanın ürettigi son derece hafif bir sele.Ufak tefek farklılıklar bu ağırlık farkını oluşturuyor olabilir.Parçaları tek tek tartma gibi bir eylemde bulunmadığımız için size bu konu hakkında malesef bir bilgi veremiyorum.

Bu kadro ile, 5,88 kilo ( binilebilir halde) yakalayan var. Kadro 1000 gr civarında diye biliyorum maşası biraz ağır 400 gr civarı. Fotoğraflarda kadro 52-54(en fazla) duruyor. Trek kadrolar çift sayı gidiyor. Kadro bir ümit 56 ise, kullanıcı arkadaşımız tadını çıkardıktan sonra elden çikarmak ister ise ciddi alıcıyım :)

Bu konu özelden yanıtlandı :)

Hem klasik hem de modern görünüm çok güzel bi iş çakmış ortaya bravo.

Biz de bunu hedeflemiştik,başardığımızı bilmek keyif verici.

Sizde ne var buarada 😊

Bende merak ettim :)

Arka janta bayıldım nedense 😅

• Beğen
Tepkiler: kudretozbay
@kudretozbay Berk compenenti iyi biliriz :)
@Oxsy 6,65e kadar düşebilen canyon endurance cf 9.0 ve 7,1 kg agırlıgında allez sprint
Benim kadro 890 gram ama bisiklet 7.8 kg , muhtemelen jantlarım ağır size göre 1600 gr . Gidon sele borusu sele hepsi karbon . Ben nasıl o ağırlıklara inebilirim. Jantı en fazla 1.2 falan yapabiliyorum sanırım.

Benim kadro 890 gram ama bisiklet 7.8 kg , muhtemelen jantlarım ağır size göre 1600 gr . Gidon sele borusu sele hepsi karbon . Ben nasıl o ağırlıklara inebilirim. Jantı en fazla 1.2 falan yapabiliyorum sanırım.

grup set ile başlayabilirsiniz. sram red mekanik ultegraya göre 500 gr hafif.

grup set ile başlayabilirsiniz. sram red mekanik ultegraya göre 500 gr hafif.
Di2 ultegra var üstünde , tabi handikabım da disk frenli olması sanırım . başlığı kirletmeyim teşekkürler

• Beğen
Harika bir bisiklet toplanmış, emeği geçenlere teşekkürler.

Hafifleme mevzu çok eğlenceli. Hakkını verip vermemekten bağımsız bir nevi hobi gibi.

• Beğen
Duvara asılıp seyredilmelik olmuş :) Büyük bir keyifle binmenizi dilerim.. Jantların tam modeli yazarmısınız? bir araştırayım :) Bu aralar yüksek profil jant düşünüyorum :D

• Beğen

Aslinda 7.8 çok iyi bir ağırlık disc frenli bir bisiklet için.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Maşa ve kadro 890+358 gr
ultegra di2 disc 2452gr
jantlar 1577gr
diğerleri ile beraber 7,8 kg mantıklı geliyor. Ama specialized aethos 5.9kg ve disk :) nasıl başarmışlar bravo

• İnanılmaz
Tepkiler: Cemal Ç.
Para Çokamel odak para çok olunca bisiklet hafifliyor .D

@srdrmrs Fiyat bilgisi yok sepete ekledim, yine yok dmeek bedava :D

Geri