Scudo Sports

Trek 8900

Scudo
Çok güzel gerçekten güle güle kullanın... Arka attırıcıya hasta oldum... :)

• Beğen
Tepkiler: emres91
Bisiklet demeye bin şahit ister uçak bu, süper bir seçim olmuş gerçekten harika renkleri var;)

• Beğen
Buda cok guzel olmus, beyaz 6300 ne oldu? Duruyormu?

Iki bisikletinin fotolarinida Galeri Trek'e eklesen ne guzel olur...

• Beğen
Renk uyumu mükemmel olmuş.Ayrıca lastikler süper.:eek: Güle güle kullanın

• Beğen
Beyaz 6300 kadrosunu elden çıkaralı 1 sene kadar oldu.Zaten ondan bazı parçalar da buna geçti.

çok söze gerek yok bisikletiniz tek kelimeyle harika, keyifli sürüşler dilerim...

• Beğen
bu bisiklete denilecek laf bulamıyorum renk uyumu harika bu bisikleti nerden aldın yada hangi firma yardım etti

• Beğen
abi böyle bi trek olamaz ya bence böylesi türkiyede tek :) renk uyumu, lastikler vs vs vs herşeyi süper abi ya ama lastiklere bittim harbi uçar bu kimse tutamaz :D güle güle kullanın :)

bahar bisiklete gittiğimde herzaman gördüüm 8900 kadroyu göremeyince üzülmüştüm ama bunu görünce rahatladım:) gerçekten çok güzel olmuş

ama tek korkum o lastikler.. sanki "biz asfalttan çıkmayız araziye girmeyiz" diolar sessiz sessiz umarım öle bişi olmaz:) hakkını vermek lazım bisikletin sonuçta:)

• Beğen
Harika bir bisiklet iyi günlerde kazasız sürüşler dilerim.

• Beğen
donanım harika kadro daha bi harika güle güle kullanın çok güzel bisiklet maşallah.

• Beğen
Olamaz göremiyorum kör oldum:D Yumeya kapaklarda kendini belli ediyor.Güle güle kullanın.

• Beğen
Gerçekten çok beğendim. Renk uyumu ve parça seçimleri oldukça kaliteli tercihler olmuş. İyi günlerde, sağlıkla kullanın.

Söylemeden edemeyeceğim, böyle bir bisikletin bence düz yol değilde toprağın ve yeşilin ortasında daha güzel duracağı kanısındayım :)

Böyle şeyler varken bizler neden arabalara binipde doğarı kirletiriz anlamıyorum ...

• Beğen
Geri