Scudo Sports

Trek 8900 ikinci elde ne kadar eder

Scudo
@Uğur Recep AKGÜL
İnşaalah bende öyle yapacağım, alışana kadar bineceğim, benim kide şans dostum, hollandada 3 yıl kaldım, oranın bana kazancı bisiklet hobisi oldu, bi kaçta dostum var onların sayesinde bi tane getirdim, diğerini de getirdikten sonra zaten bitiyor, daha üç beş yıl bisiklet getiremem, çünkü ordan bisiklet almak, getirmek gerçekten zor

@enqinHLC
Kargo ile gelse benim tahminim gümrük vergisi ödersin, faturası yok ana sıfır olduğu için kendileri değer tespit yapıp ona görede vergilendirme yapabilirler.

@bulentdasci
Aslında kargo veya yolcu yanında bisiklet getiremessin uçakta gelirken bi nevi göz yumuyorlar getiremessin derken vergisiz getiremessin yani

@massaget
Bi deneyeceğim, standartlara bakarsan 19,5 inç, 180 boy için idael gibi gözüküyor ama bakalım deneyeceğiz, göreceğiz

@medetkerem

İkinci el olsada yeni olacağı için mi böyle söylediniz yoksa tümündemi böyle

herhangi bir siteden, firmadan falan aldığınızda bir nebze insancıl kargo fiyatlarıyla karşılaşabiliyorsunuz, çünkü onların kargo şirketleriyle anlaşmaları oluyor. ama normal birisi kargolarsa fiyat uçar diye düşünüyorum

@Reha Oğuz Altuğ
Reha bey bisikleti 380 euroya aldım. Yanlız bunun fren ve vites kolları birmiş yanılmıyorsam. Yaptığım araştırmalara göre shimano M965 model galiba. Size ve diğer arkadaşlara sormak istediğim zor olmuyormu vites değiştirirken?
İkinci sorum; bu bisikletin sizce imal yılı kaç olabilir?
üçüncü sorum; benim eski bisikletin arka aktarıcısı mı daha yeni model yoksa yeni bisikletin ki mi? (değiştirmeyi düşünebilirim belki yeni bisikletin ki daha eski gibi geldi banaeski bisiklet.JPG yeni 1.JPG yeni 2.JPG yeni 3.JPG yeni 4.JPG yeni 5.JPG )

ilk resim eski bisiklete ait

@bulentdasci
1- Bence bu şekilde vites değiştirmek daha kolay oluyor.
Elinizi kaydırmadan hallediyorsunuz her ikisini de.
2- Üretim yılının 2010 öncesi 2005 sonrası olma ihtimali yüksek

Ben de size bir soru sorayım:
Elciklerin markası, modeli nedir?
Benimkiler orijinal değil de :(

@bulentdasci
Eski bisikletinizin daha yeni model
Yil olarak ise o xtr lar en son 2007 de uretildi yani 8-10 seneliktir buyuk ihtimal

@Reha Oğuz Altuğ
Elciklerin markasını bilmiyoru, bisiklet on onbeş güne kadar gelecek, o zaman bildiriyim size; üretim yılıda 2006 veya 2007 miş.

@Hakan Can Onrat
evet eski bisikletin ki M971, yenin ki ise M965 veya M960 model miş, bisiklet gelmedi, gelsin de eskiyi yeniye, yeniyi de eskiye takacağım galiba

@Reha Oğuz Altuğ
benim eski bisikletteki elcikler bileğim de (serçe parmağımın altına gelen, el ile bileğin birleştiği yerde) ağrıya neden oldu galiba, yeni bisikletin ki düz. Acaba düzler daha mı iyi kullanım olarak? Yoksa başka bir şey mi ağrı yapıyor? Bisiklet eldiveni v.b.

Bildiğim kadarıyla yuvarlak elcikler kavramayı kolaylaştırdığından olayı MTB için daha çok tercih ediliyor.
Düz elcikler ise tur bisikleti gibi elinizi üzerine koyarak rahat edeceğiniz şekilde üretiliyor.
Bu arada oturuş pozisyonunuzdan dolayı öne fazla eğilerek bileklere baskı yapıyor olabilirsiniz.
Nu durum kadro boyunun size uymadığından kaynaklanıyor olabilir.
Barend denilen gidon eklentisinden alarak sürüş boyunca farklı tutuşlar yaparak elinizi dinlendirebilirsiniz.

@Reha Oğuz Altuğ
@Reha Oğuz Altuğ
bisikletime bu gün kavuştum. Elciklerin markası; rhythm' yazıyor orjinal mi bilmiyorum

@Reha Oğuz Altuğ
Teşekkür ederim. Yeni bisikletim geldi. Umduğumdan daha temiz. Yanlız bunda daha fazla yatıyorum gidona doğru, oda beni biraz rahatsız etti

Birde ben arka aktarıcıları kendim değiştirebilirmiyim sizce, tabi birbirlerine uyar mı? Yani eskideki xtr m771 aktarıcı xtr m765 vites kollarına uyar mı?

Geri