@emircan Başbuğ06
Lastikler zaten yeterince hafiflerdi,tanesi 520gr ve tubeless. Tutuş olarak fena değillerdi ancak yuvarlanma direnci ciddi derecede yüksek bu lastiklerin. Alman bir dergideki testten hatırladığm kadarıyla iyi sayılan lastiklerin yuvarlanma direnci 20-25kw'larda gezerken bunların yani LarsenTT'lerinki ise tam 44kw idi. Şu anda Schwalbe Rocket Ron kullanıyorum,düz yolda ortalama hızım 2-3km/s arttı,bunun yanında bisiklet arazide tam bir canavara dönüştü. İnemediğim yerleri dahi lastiklerden aldığım cesaretle şu an inebiliyorum. İnemediğim derken çoğu kürsü gören prof.un bile ilk seferde zırt diyeceği yerleri kastediyorum. Bunların yuvarlanma dirençleri 22 veya 23kw,tanesinin de 600gr olması lazım ama çok da umurumda değil açıkçası. Hafif olup hiçbir işime yaramayacak ve hafifliği ile yollarda değil sadece terazide boy gösterecek lastikleri bisikletimin yanına yaklaştırmam. Bisikletim şu anda 10.2kg ama gidip Furious Fred veya Maxx Lite tarzı bir lastik takarsam 9.5kg.a inebilir. İşe yaramayan bir bisiklet isterse 7kg olsun umurumda değil. Bu haliyle çok memnunum bisikletimden :in: