Trek 4500

magirus

Üye
Tepki
5
Selamlar,
Hidrolik fren tertibatı ile ilgili aşağı yukarı bir fiyat bilgisi alabilirmiyim acaba? ( Jant ve Disk olarak) Tuğrul abi senin frenler gayet işlevsel ve hoş görünüyor. Ayrıca orjinal seleden memnun değilim geniş tipte ve rahat birşeyler tercihim olacak..
Sevgiler.
Selim

Scudo
T

Tuğrul

Misafir
Benim Frenler Magura Race Lite hidrolik jant freni , zannedersem artık onların yerine Hs 33 ve HS 11 üretiliyor.Ben Gürsel Abiden 135 Euro ya almıştım.Çok memnunum.Hidrolik disc frenler aşağı yukarı 200 Eurodan başlıyor.(fiyat konusunda emin değilim.).

(link)

Bu linkten araştırabilirsin.

Sele olarak ta ,benim orjinal seleyi Kronların üzerinde olan Setlaz sele ile değiştirdim.Ondanda memnunum .Ama eğer tayt ile kullanırsan 4500 ün orjinal selesi pek rahatsız etmiyor.Sadece biraz sabredip alışılmasını beklemek.

Selamlar

magirus

Üye
Tepki
5
iceledim biraz. disk frene pek gerek yok gibi görünüyor, karda çamurda bisiklet kullanamadığım için disk pek önemli değil, benim için emniyet ve konfor ön plana çıkıyor, bu durumda jant tipi hidrolik fren en mantıklısı hem fiyat olarak hemde işlevsellik olarak benim amacıma uygun olanı..
selamlar,
Selim

Barbaros

Forum Demirbaşı
Tepki
193
Bende 4500 disc var cok memnunum. Karizmatıkte gozukuyyor :)

BF Okuru

Üye
Tepki
65
Şahsi kanaatim disk frenlerin daha çok tercih edilmelerinin bir sebebi de bu...görüntü :),birçok düşük seviye bisiklete bile biraz daha kaliteli komponent koymak yerine ucuzundan bir disk fren konulması da bu tezimi gerçekler nitelikde.Kullanıma göre fark etse de insanların çoğunda bir disk sevdası var.