Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

trek 4300D vs sedona vitra

edwardth

Üye
Tepki
0
oncelikle tum forum kullanicilarina selamlar. bu ilk mesajim olacak. sayenizde bu forumdan bir gunde tahmin edemeyecegim kadar cok sey ogrendim. bugun de alacagim bisiklete karar vermek icin sirkeci'de biraz gezdim. gozume iki bisiklet kestirdim. trek 4300d ve sedona vitra. aslinda amoeba hussar'da aklim kaldi ancak butcemi astigi icin onu eledim. bu 2 model hakkinda bana yardimci olursaniz sevinirim cunku pazartesi bisikletimi satin almak istiyorum.:D

Ek: dogrusu trek 4300d'yi sahsen gormedim bikeandoutdoor.com'da kampanya yapmislar 430'a veriyorlar ama bu iste bir is var gibi geldi. benim asil merak ettigim sedonanin vitrasi. bu arada boyum 1.80 ve uzun yolda bisikletimi kullanmak istiyorum.

Scudo
iki bisiklet arasında 4300'ü al derim. 2007'ler yolda olduğu için 2006 trekler ucuzladı. Seneye bulamazsın bu fiyata.

Teknik değerlendirmeleri ilgili arkadaşlar yapacaklardır.Benim kişisel yorumum Sedona'yı tanımamama rağmen kesinlikle Trek'ten yana olacak.Bu işte bir iş var dediğiniz eğer fiyatıyla alakalıysa endişe edecek bir şey olmadığını söyleyebilirim.Çünkü şuan hemen tüm bisikletçilerde kampanya var ve fiyatlar çok uygun!.Bisiklet almak için harika bir dönem kısacası.Ayrıca eğer Trek alacaksanız bunu gidip kendi bayisinden alabilirsiniz hem aklınızda bir şüphede kalmamış olur.
Trek Türkiye distiribitörü Bahar Hırdavat(Alatin Bisiklet).
Eğer karşı tarafta (asya yakası) oturuyorsanızda Yeşil Bisiklet ve Velespit mağazalarındanda gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
Ama herhalükarda bu kampanya dönemini kaçırma(yın) derim ben.

Yukarıdaki firma isimlerini tamamen Trek markasına odaklanıldığı için verdim diğer firmalar alınmasınlar rica edeceğim.

cevaplar icin cok tesekkurler.
acumur bahar hirdavata baktim beyoglundaymis. bugun aciksa bir ugrarim.
ancak sedonayi da hemen elemek istemiyorum. sedona vitra'y bilen taniyan yok mu? :(

Geri